Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Göğüs antrenmanı için hareket önerisi

split yerine push pull legs deneyebilirsin. 4. günde üst body atarsın güzel olur diye düşünüyorum
  2. J4rvisM

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

Hocam gainer kullanmanıza hiç gerek yok bence tamamen sizin odaklanmanız. 70.9 kilo başlamıştım spor yapmaya geçen aralık başında, sürekli olabildiğince yiyerek (Her şeyi değil, Protein ağırlıklı ve çok yağlı yemeden) yaklaşık sanırsam mart civarında 89 kiloyu görmüştüm. En yüksek 94.9a çıktım...
  3. J4rvisM

Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

herkes sen değil falan demiş aynen ben insanüstü varlığım kardeşim aralıkta 70ken martta 90.9 olmuştum halen herkes sen değil kalori saysalar günlük 1k anca alıyor gelmiş herkes ben değilmiş
  4. J4rvisM

Zor oluyor yazmışsınız, öğün arttırmak dışında sadece kendini yemeye zorlayabilir. Başlarda oturup yemek bitirmeye çalışırken 3-3.5 saat harcadığımı yada yiyince uyuyamadığımı hatırlıyorum karın ağrısından. Sürekli öğün yemek evet daha sağlıklı mesela acıkmayı beklemeden 2-2.5 saatte bir...
  5. J4rvisM

Gayette istersen büyütülüyor porsiyonlar yapamıyorum edemiyorum diye bir şey yok. Bu noktada kendimden biliyorum. ben bile bir şekilde kilo alabildiysem herkes alır.
  6. J4rvisM

Kilo almayla ilgili yardım

tam olarak kardiyoda nasıl oluyor bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim zararı olmaz ama yani sadece 4 yerine 5 gitmeye çalışıp kardiyoyu haftada 1-2gün idmandan sonra 20dk yapabilirsiniz belki
  7. J4rvisM

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

natural olmuyor ? olmayınca toz ? 40 yaşında mefta ? anabolik steroid kullanmıyorsun ve protein tozu alman gereken proteini daha kolay alman dışında hiçbir işine yaramayacak
  8. J4rvisM

fark etmesende değişiyorsun gelişmeni takip edince çok daha fazla anlaşılıyor zaten ama çevrendekiler kesinlikle farkediyor düzenli şekilde devam edin hocam inanıyorum istediğiniz fiziğe ulaşacaksınız
  9. J4rvisM

bulk döneminde kardiyo yapmanızı tavsiye etmem kardiyonun asıl amacı definasyon dönemlerinde extra kalori yakabilmek Tam anlamıyla bulk yaparken yapmak biraz gereksiz olabilir genede isterseniz hafta 1-2gün 20-25dk bisiklet çevirebilirsiniz veya 2dk 6km 1dk 10km hız şeklinde 20dk...
  10. J4rvisM

1-1.5 ay daha aynı programla devam edin sonra değiştirirsiniz daha iyi olur diye düşünüyorum
  11. J4rvisM

kalori hedefini geçtikten sonra çok problem değil 1aralık-11mayıs arasında 70.7den 91e çıkmıştım güncel olarakta 92 kiloyum mesela hiçbir supplement kullanmadım
  12. J4rvisM

Supplement işi kolaylaştırıyor ama illa kullanmasına gerek yok. Supplement kullanmadanda oldukça iyi bir fizik yakalayabilir
  13. J4rvisM

Vucut alışır mı derken olay alışmaması zaten o yüzden 2.5-3 ayda bir program değiştiriyoruz. Vücut alıştıkça gelişim yavaşlıyor
  14. J4rvisM

Özel bir şeyi yok sadece yağlanıp yağlanmamayı umursamanıza göre hafif değişir. Aç hissettikçe değil her fırsatta yemek yeyip spor yapın
  15. J4rvisM

İlla kol kol diye takılmamanı öneririm bu arada, fizikli olarak gösterecek şey kol değil daha çok üst vucut çünkü, 4 güne workout olarak Göğüz-omuz-triceps Sırt-biceps Bacak- Göğüz-omuz-triceps yapabilirsin. İstersen ortalama bir plan öneriside verebilirim. Çalışmakta sorun yok çalıştığın...
  16. J4rvisM

Arkadaşların dalga yorum yapması geçtiyse ben cevap vereyim Clean bulk denemelisin, kollarının küçük olduğunu düşünüyorsan haftada 2 yerine 3 çalışabilirsin ama daha fazla çalışmanın pek manası yok. O kiloda sabahları hindi fümedir 3-4 yumurtadır biraz peynirdir, öğlene sodru daha çok sebze ve...
  17. J4rvisM

Yanımda yemek taşısam sıkıntı olur mu ?

Ben normal 3lu sefer tasında taşıyorum. O kadar ağır değiller ve gene sıcak kalıyorlar
  18. J4rvisM

Yanımda yemek taşısam sıkıntı olur mu ?

Goturebilirsin sıkıntı olmaz. Benden genelde işte yiyeceğim tavuk pilavı sabah pişirip yanıma alıyorum öğlen 4-5 gibi yiyorum 1720519580 Ama kesinlikle açık havada yiyin
  19. J4rvisM

Valorant e-spor maçları ne zaman başlıyor

sangal bu turnuvada yok turnuva 3 şekildeydi challangers,masters............. diye sangal challengers da elendiği için mastersda oynayamıyor kısaca sangalın maçı yok elendiler çünkü
  20. J4rvisM

Valorant e-spor maçları ne zaman başlıyor

valorant challengers larda kaybettiler bu turnuvada yoklar onun dışında masters tr maçları yarın oynanacak masters eu da ise NİP ve Heretics oynayacaklar yarın kaybeden acent ile oynayacak acent de tr den temsilci cNed heretics de ise paura oynamakta
Top Bottom