Neler Yeni

Kilo almayla ilgili yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
kemal kılıçdaroğlu
kollara ağırlık vermen iyi kas yaparsın özellikle sağ kola iş dersen nasıl iş tahmin ettiğim işmi?

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf ÇAKIR
yeterli be fazlası zarar boşver kilon iyi 70olduğu zaman arşa devrilmicen bişe olmicak
öyle ya doğru da dediğim gibi iş hayatında önemli şimdi ben otelcilik sektöründe çalışıyorum ve bir çalışanın görünüşü çalıştığı bölüme göre önemli bell boy olsun resepsiyonist olsun

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Arkadaşlar spora başlayalı 1-1.5 ay oldu ve 59 kilodan 67 ye çıktım hedefim 70 fakat göbeğim büyümedi yani yağlanmadım. Bu arada boyum 1.73 falan, yaş 22

benim merak ettiğim şu an 67 kilo oldum ama kollarım hâlâ aynı gibi büyümedi sanki yani benmi yanlış biliyorum yoksa yapmam gereken bir şey mi var olması gereken bumu?

bu konuda bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse sevinirim.
Hocam kilo alırken antrenman progmanınızdan taviz vermezseniz tabii ki yağlanmak yerine kas kasanırsınız ama kas çalışmadan sadece kardiyo yaparsanız o aldığınız kilolar yağ kütlesi olur

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Eyvallah kardeşim doğru bir cevap aldım sonunda

clean bulk istiyorum ama biliyorsun bu ekonomik şartlarda biraz zor

haftada 4 gün çalışıyorum, bölge bölge
kollara ağırlık vermem daha mı doğru olur diğer bölgeler şuan iyi omuz sırt vs.

yada kollar için evde ayrı ekipmansız antrenmanlar yapsam faydası olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğru kanka dikkat ediyorum
şuan için normal evet ama kolların vs. büyümesini istiyorum

kemiklerle ilgisi varmıdır acaba yani kemikler iri olmadığı için küçük gözüküyor olabilir mi
Aileniz böyleyse olur ben 175 boyundayım ve 76 kiloyum arkadaşım benden bin kat daha zayıf gözüküyor ama oda 175 boy 83 kilo

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
öyle ya doğru da dediğim gibi iş hayatında önemli şimdi ben otelcilik sektöründe çalışıyorum ve bir çalışanın görünüşü çalıştığı bölüme göre önemli bell boy olsun resepsiyonist olsun
İlla kol kol diye takılmamanı öneririm bu arada, fizikli olarak gösterecek şey kol değil daha çok üst vucut çünkü, 4 güne workout olarak

Göğüz-omuz-triceps
Sırt-biceps
Bacak-
Göğüz-omuz-triceps

yapabilirsin. İstersen ortalama bir plan öneriside verebilirim. Çalışmakta sorun yok çalıştığın para ile yemek alabilirsin. Bende 6 gün çalışıyorum haftada aylık harcamak için ayırdığım paranın çoğu tavuk ve besinlere gidiyor. Spor yaptığın kadar beslenmende önemli. Düzenli olarak yaptığın dürece gelişim sağlayacaksındır

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf ÇAKIR

Shix2x

80+ Bronze
Arkadaşlar spora başlayalı 1-1.5 ay oldu ve 59 kilodan 67 ye çıktım hedefim 70 fakat göbeğim büyümedi yani yağlanmadım. Bu arada boyum 1.73 falan, yaş 22

benim merak ettiğim şu an 67 kilo oldum ama kollarım hâlâ aynı gibi büyümedi sanki yani benmi yanlış biliyorum yoksa yapmam gereken bir şey mi var olması gereken bumu?

bu konuda bilgisi olan varsa ve bilgilendirebilirse sevinirim.
Nasil kilo aldiniz acaba?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Özel bir şeyi yok sadece yağlanıp yağlanmamayı umursamanıza göre hafif değişir. Aç hissettikçe değil her fırsatta yemek yeyip spor yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
kemal kılıçdaroğlu

yusufmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf ÇAKIR
Hocam kilo alırken antrenman progmanınızdan taviz vermezseniz tabii ki yağlanmak yerine kas kasanırsınız ama kas çalışmadan sadece kardiyo yaparsanız o aldığınız kilolar yağ kütlesi olur
Peki bunun ortası varmı kanka yani kiloyu alıp büyük gözüksem ama birde yağsız olsa yada kas kazanmadan kilo alsam yağlı vücut çok mu kötü gözükür? kardiyo yapsam sadece yani

Aileniz böyleyse olur ben 175 boyundayım ve 76 kiloyum arkadaşım benden bin kat daha zayıf gözüküyor ama oda 175 boy 83 kilo
Hmm anladım o hâlde genetikle falan ilgili

İlla kol kol diye takılmamanı öneririm bu arada, fizikli olarak gösterecek şey kol değil daha çok üst vucut çünkü, 4 güne workout olarak

Göğüz-omuz-triceps
Sırt-biceps
Bacak-
Göğüz-omuz-triceps

yapabilirsin. İstersen ortalama bir plan öneriside verebilirim. Çalışmakta sorun yok çalıştığın para ile yemek alabilirsin. Bende 6 gün çalışıyorum haftada aylık harcamak için ayırdığım paranın çoğu tavuk ve besinlere gidiyor. Spor yaptığın kadar beslenmende önemli. Düzenli olarak yaptığın dürece gelişim sağlayacaksındır
Çok haklısınız şuan bir programim var ve değiştirmek istemiyorum yani alıştım vücut nasıl tepki verir bilmiyorum o yüzden..

dediğiniz bölgeleri çalışıyorum şuan zaten

ve evet kollara takilmamak lazım haklısınız aslında ama her bölge büyüyüp orası kalınca bir merak ettim sorayım dedim sağolun

İlk ay cicibebe shake yaptım birde 3 öğün yedim yani fazla abartmadim diğer insanlar gibi Sabah öğle akşam. 1. ay bittikten sonra gainer aldım onunle devam ettim ve onunlada 4 kilo aldım 3 hafta içinde şuan 4. haftaya giricem ve hâlâ gainerin içinde toz kaldı daha ne kadar alırım belli olmaz

Son düzenleme:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Peki bunun ortası varmı kanka yani kiloyu alıp büyük gözüksem ama birde yağsız olsa yada kas kazanmadan kilo alsam yağlı vücut çok mu kötü gözükür? kardiyo yapsam sadece yani

Çok haklısınız şuan bir programim var ve değiştirmek istemiyorum yani alıştım vücut nasıl tepki verir bilmiyorum o yüzden..

ve evet kollara takilmamak lazım haklısınız aslında ama her bölge büyüyüp orası kalınca bir merak ettim sorayım dedim sağolun

İlk ay cicibebe shake yaptım birde 3 öğün yedim yani fazla abartmadim diğer insanlar gibi Sabah öğle akşam. 1. ay bittikten sonra gainer aldım onunle devam ettim ve onunlada 4 kilo aldım 3 hafta içinde şuan 4. haftaya giricem ve hâlâ gainerin içinde toz kaldı daha ne kadar alırım belli olmaz
Vucut alışır mı derken olay alışmaması zaten

o yüzden 2.5-3 ayda bir program değiştiriyoruz. Vücut alıştıkça gelişim yavaşlıyor

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Hocam büyük gözükme boyunuza genetiğinize ve suplement kullanmanıza bağlı ama bence natürel olarak diyet bozmadan estetik olmaya çalışın her gün olmasada kardiyo yapın omuzlara ve kollara ağırlık verin estetik görünmeye çalışın

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Hocam büyük gözükme boyunuza genetiğinize ve suplement kullanmanıza bağlı ama bence natürel olarak diyet bozmadan estetik olmaya çalışın her gün olmasada kardiyo yapın omuzlara ve kollara ağırlık verin estetik görünmeye çalışın
Supplement işi kolaylaştırıyor ama illa kullanmasına gerek yok. Supplement kullanmadanda oldukça iyi bir fizik yakalayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,943
Son üye
mcemal
Top Bottom