Neler Yeni

Valorant e-spor maçları ne zaman başlıyor

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
sangalın maçlarını izlemek istiyorum cs deki büyük başarılarını gördüm ama sanırsam valorant da hiç turnuva kazanamadı bende yakın zamanda bir valorant turnuvasına katılırlarsa izlemek istiyorum bildiğiniz en yakın turnuvaları ne zaman ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
valorant challengers larda kaybettiler bu turnuvada yoklar onun dışında masters tr maçları yarın oynanacak masters eu da ise NİP ve Heretics oynayacaklar yarın kaybeden acent ile oynayacak acent de tr den temsilci cNed heretics de ise paura oynamakta

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
sangalın maçlarını izlemek istiyorum cs deki büyük başarılarını gördüm ama sanırsam valorant da hiç turnuva kazanamadı bende yakın zamanda bir valorant turnuvasına katılırlarsa izlemek istiyorum bildiğiniz en yakın turnuvaları ne zaman ?
O değilde aklıma wild rift turnuvasını nasıl yapacaklar o geldi

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorant challengers larda kaybettiler bu turnuvada yoklar onun dışında masters tr maçları yarın oynanacak masters eu da ise NİP ve Heretics oynayacaklar yarın kaybeden acent ile oynayacak acent de tr den temsilci cNed heretics de ise paura oynamakta
sangalın mı maçı yarın ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
sangalın mı maçı yarın ?
sangal bu turnuvada yok turnuva 3 şekildeydi challangers,masters............. diye sangal challengers da elendiği için mastersda oynayamıyor kısaca sangalın maçı yok elendiler çünkü

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946