Arama sonuçları: *

1. Redmental

Bench press yaparken omzumu sakatladım

Uzun süre spor yapmadıysan, hiç spor yapmadıysan veya gün içinde farklı bir hareket yaparak oluşabilir o ağrı normaldir. Omuz önemli yerdir. Ayrıca sporda şöyle bir kural vardır; eğer herhangi bir yerinde bir ağrı, çekme vs. hissedersen o an bırakacaksın antrenmanı. Ağrının geçtiğinden emin...
  2. Redmental

Ssn creatine alınır mı

Scitec tavsiyemdir ama şu an piyasada bulunmuyor o yüzden SSN kullanabilirsin ben de SSN kullanıyorum.
  3. Redmental

Bu program sizce nasıl

Sihirli program yoktur. Vücut tipine, beslenme şekline, maddi durumuna ve müsaitlik durumuna göre uygun program vardır. Bunları kendi başına oluşturman mümkün değil. İstersen sana birini önerebilirim, kendisi 3. kademe antrenördür ve benim kişisel hocamdır. Özelden iletişime geçebilirsin benimle.
  4. Redmental

Bu program sizce nasıl

Rastgele bir hoca değil. Piyasada bilindik olan, şovmen olmayan adamlara danışabilirsin bu konuda. Yoksa kimse babasının hayrına kişiye özel program vermez. Spor salonlarındaki hocalara da fazla güvenme.
  5. Redmental

Bu program sizce nasıl

Hiçbir hazır program, hiçbir insanın işine yaramaz. Program kişiye özeldir. Vücut tipine, seviyene göre program yapılır. Daha fazla merak ettiğin şey varsa sorabilirsin.
  6. Redmental

Sporcu arkadaşlar için TAVUK VE MAKARNA PİŞTİĞİNDE KAÇ GR OLUYOR?

Beslenme konusuna çok takıntılı olan arkadaşlar için ufak bir video bırakayım; https://www.instagram.com/reel/Cgr-VSogPeF/?igshid=NDc0ODY0MjQ=
  7. Redmental

Sporcu arkadaşlar için TAVUK VE MAKARNA PİŞTİĞİNDE KAÇ GR OLUYOR?

Bu kadar kasmayın. Günlük 150 gram tavuk yemeniz gerekiyor mesela siz 180 gram pişirin. Ölçü için hassas terazi alın bir tane zaten çok pahalı değil.
  8. Redmental

spor bodysi önerisi fitnessde kullanılacak

Body derken neyi kastediyorsun onu anlamadım ?
  9. Redmental

O zaman tekrar adaptasyon şart. 5 gün adaptasyon antrenmanı yapsan yeterli. Sonraki hafta saya verilecek olan veya yapacağın programa geçersin.
  10. Redmental

Ne zamandır antrenman yapmıyorsun ? Yoksa direkt geçiş mi yapacaksın ?
  11. Redmental

Judo salonuna gittiğine emin misin ? Curl falan mı yapıyordun ?
  12. Redmental

Şimdi şöyle, Judodaki ağırlık çalışmaları daha çok crossfit tarzı esneklik, patlama noktası gibi özellikleri geliştirmek için yapılıyordur. Bodybuilding öyle değil, direkt kasa hasar veriyorsun, bu da hipertrofi sağlıyor.
  13. Redmental

Judo içerisinde ağırlık antrenmanı barındırıyor mu ?
  14. Redmental

Judo ile body building veya fitness aynı şeyler değil.
  15. Redmental

Yeni başlıyorsan gerek yok.
  16. Redmental

Spora yeni başladım nasıl beslenmeliyim ?

İlk 3 hafta full body derken ? Adaptasyon sürecine sokmadı mı seni ?
  17. Redmental

Hangi whey proteini almalıyım?

Yazdım yukarda. 1663695276 Proteinocean mı ? Kahkaha attım. Uzak dur.
  18. Redmental

TR piyasanın en kalitelisi biziz diyerek millete geçiriyorlar.
  19. Redmental

HIQ kazıktır, kim ağlamak istiyorsa ağlayabilir.
  20. Redmental

Ya belli başlı markalar alacaksın ya da paranı çöp edeceksin :/ Piyasadaki çoğu supplement beş para etmez.
Top Bottom