oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, listeme ekledim ama hala kararsızım ne alacağım konusunda.Yardımcı olur inşallah
Teşekkürler, listeme ekledim ama hala kararsızım ne alacağım konusunda.Yardımcı olur inşallah
Bütçen çıkar ise HIQ alabilirsin . Spor salonunda çoğu abi onu kullanıyor.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?
BPN Eco Tactical Whey Protein Tozu 2000 g Çikolatalı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
BPN Best Plus Nutrition Eco Tactical Whey 2000 gr (ÇİKOLATA) Protein Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Maalesef benim için çok pahalıBütçen çıkar ise HIQ alabilirsin . Spor salonunda çoğu abi onu kullanıyor.
Supplementler de güzel arkadaşımdan 3 4 servislik almistim.Maalesef benim için çok pahalı
Olur olurYardımcı olur inşallah
HIQ kazıktır, kim ağlamak istiyorsa ağlayabilir.Bütçen çıkar ise HIQ alabilirsin . Spor salonunda çoğu abi onu kullanıyor.
Neden ki? Başka öneriniz var mı bende alacağım lakin hiq stokları yok.HIQ kazıktır, kim ağlamak istiyorsa ağlayabilir.
TR piyasanın en kalitelisi biziz diyerek millete geçiriyorlar.Neden ki? Başka öneriniz var mı bende alacağım lakin hiq stokları yok.
Başka öneri?TR piyasanın en kalitelisi biziz diyerek millete geçiriyorlar.
TR piyasanın en kalitelisi biziz diyerek millete geçiriyorlar.
Yazdım yukarda.Başka öneri?
Proteinocean mı ? Kahkaha attım. Uzak dur.Sizce bu nasıl?Proteinocean Whey Protein Bisküvi 400 g Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Proteinocean Whey Protein™ Bisküvi 400g - 16 Servis yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
16 servis ve 250TL iki adet alabilirim bundan 32 servis oluyor.
Kanka bu taksit yapıyor mu 2 taksit falan yapıyorsa alıcam direktValla dostum ben yakın zamanda şu siteden aldım https://heromega.com/collections/protein
Furkan er diye bir eleman var youtubede. Siteyi yeni açmışlar açılış indirimi olarak fiyatları güzelce kırmışlar.