Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?
BPN Best Plus Nutrition Eco Tactical Whey 2000 gr (ÇİKOLATA) Protein Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ronic Nutrition Whey Protein Tozu Ultimate 2270 G Kas Yapılanmasına Yardımcı Protein Tozu (ÇİKOLATA AROMALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com