Hangi whey proteini almalıyım?

Kanka bu taksit yapıyor mu 2 taksit falan yapıyorsa alıcam direkt
Kanka yok ya valla taksit yapmıyor bu. Ama Eft/Havale olduğu için kredi kartından 2 taksitle 500 lira çekip eft yoluyla gönderebilirsiniz (ya da kapıda ödeme).
Ben 1 protein tozu +2 tane de karnitin aldım (biraz yağlı bir vücudum var karaciğerimde falan da var takviye olsun diye)

Kaynak :

SSN Command quadro alınabilir. Bpn önermem. Nutripure önermem. En az %75 protein oranı versin

Ekler

• Screenshot_20220920-204005_YouTube.jpg
    Screenshot_20220920-204005_YouTube.jpg
    990.7 KB · Hit: 69
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 aydır düzenli şekilde beslenip fitnessa gidiyorum ( 6-7 ay oldu fakat düzenli beslenmeye başlayalı 4 ay oldu ) 1,75 / 95 kilodan 1,79 / 82 kiloya kadar geldim şimdi diyetimin kalorisini arttırıcağım fakat proteinin yetersiz geldiğini hissetmeye başladım, (spor esnasında güçsüz kalmam, kaslarımın haftalarca 1 cm bile büyümemesi aksine küçülmesi), ve artık whey almaya karar verdim fakat bütçem fazla yok hangi wheyi alacağım onu da bilmiyorum F/P bakımından ronic ve bpn wheyleri arasında kaldım. İkisi de 2200 gram civarı ve fiyatları 400-500 arasında diğer wheyler bu fiyata 900gram verirken bunlar 2 katından fazla veriyor fakat tam bilgim olmadığı için direk atlamak istemedim hangisini almalıyım?

Alman markası vardı bitane adını unuttum çok kaliteli.

Bende protein tozu almak istiyorum marka konusunda karasızım f/p için ne önerirsiniz.Aklımda
Scitec
Prteinocean
Hardline var hangisi alınır sizce?

Bende protein tozu almak istiyorum marka konusunda karasızım f/p için ne önerirsiniz.Aklımda
Scitec
Prteinocean
Hardline var hangisi alınır sizce?
Scitec aktif kullanıyorum 4 gündür tadı falan gayet iyi. Proteinocean alma asla.
Scietc varken hardline alınmaz.

şuan F/P olarak önerebileceğim nutrend ve nutrend var şuan 1000tl bandıdalar ama bu fiyata en iyi içeriği veren wheyler bunlar(ithal markalar içinden)

şuan F/P olarak önerebileceğim nutrend ve nutrend var şuan 1000tl bandıdalar ama bu fiyata en iyi içeriği veren wheyler bunlar(ithal markalar içinden)
Deneme şansım oldu süt ile , aşırı şeker tadı geliyor.

Deneme şansım oldu süt ile , aşırı şeker tadı geliyor.
yaani tadım kısmı göreceli olduğu için pek girmedim o kısma bence fena değil iki ürünün tadı da ama dediğim gibi içerik açısından çok iyiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri