Arama sonuçları: *

1. aikeytia

fitness yaparken meyve yenir mi

yağ dan karşılamaz mı enerjimi
  2. aikeytia

hocam alıştım günde 800- 1000 kalori alıyorum ve kendime hakim olabiliyorum sorun olur mu yinede
  3. aikeytia

merhaba dostlar vücut geliştirmeyi yaklaşık 1 aydır yapıyorum ve hem yağ yakarken hem de kas kazanmak istiyorum günde 110gr protein 0 yağ 0 karbonhidrat alıyorum sorum şu yönde meyve yemelimiyim çünkü meyvenin içinde şeker var bu şeker yağ yakmama engel olur mu yardımcı olurmusunuz
  4. aikeytia

ağırlık kaldırırken yaşadığım garip sorun

merhaba arkadaşlar eskiden fitness ile uğraşıyordum sakatlık geçirdim iyileştim ve değişmek istediğim için yeniden başladım ama şöyle ki eskiden geçirdiğim sakatlık çok zorlamam nedeniyle karnım düşmüştü bugün yine biceps çalışırken eskiden yaşadığım sakatlığa çok benzer bir şey hissettim...
  5. aikeytia

Fitness için protein tozu önerirmisiz

Merhaba eskiden fitness sporuyla uğraşıyordum ve sakatlık geçirdiğim için çok kısa süre gidebildim şuan iyileştim ve yeniden başladım ve protein tozu almak istiyorum bütçem çok az maksimum 600tl ama olursa 400tl ve altı olursa çok iyi olur gramı fark etmez beni bir süre götürsün yeter lütfen...
  6. aikeytia

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

hocam bildiğin mekik çekiyordum hem çok zorladım hemde her gün yaptığım için kasların dinlenmeye zamanı kalmadı Not:fitness sonrası kardiyo olarak yaptım mekiği
  7. aikeytia

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

ben her gün gidiyordum sonunda karnım çok fena sakatlandı uyuyamaz ve koşamaz oldum fizik tedaviyle 4-5 ayda anca geçti şuan bile halen etkileri var
  8. aikeytia

Galiba karnımdaki tendonlar gevşedi

Merhaba dostlar. 1 aya yakın fitness yapıyorum 1 hafta önce şöyle bir şey yaşadım; programındaki son hareketi (yarı mekik gibi bir şey) yaparken karnım çok fena kasıldı sanki karnımdaki kaslar biraz daha yukarı kaydı gibi oldu o günden sonra ne zaman mekik veya karnı zorlayacak şey yapsam yine o...
Top Bottom