Neler Yeni

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

El-Turco

80+ Bronze
Her gün gitmeni öneren insanlar genelde gittikleri her gün bir bölgeyi ağır bir şekilde girdikleri için dinlenmeye ihtiyaçları yok, sana verdiğim tavsiye parçalı olipmik fitness vücudu için işe yaramaz ancak estetik ve atletik bir vücut kondisyonu için kesinlikle iyi bir başlangıç

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Antrenör de öyle demişti. Ama son zamanlar biraz kötü geçtiği için evden uzak kalmak iyi geliyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok sabahtan beri uykum geliyordu zaten. Sadece öyle birden bir enerji geldi sonra yine uyku bastırdı.
Off Günlerinde Kosu yapabilirsin David Gogginsten özendim adam ne sevkle kosu yapıyor goat adam <3
Rota verirdim ama Adana icin bilemiyorum en az 10 15 dk güzel bir yürüyus/kosu off gün icin bana göre iyi bir secenek.

El-Turco

80+ Bronze
Off Günlerinde Kosu yapabilirsin David Gogginsten özendim adam ne sevkle kosu yapıyor goat adam <3
Rota verirdim ama Adana icin bilemiyorum en az 10 15 dk güzel bir yürüyus/kosu off gün icin bana göre iyi bir secenek.
Adana da koşmaya başlayınca insanlar da seninle beraber koşuyormuş 🥰🥰

El-Turco

80+ Bronze
Antrenör de öyle demişti. Ama son zamanlar biraz kötü geçtiği için evden uzak kalmak iyi geliyordu.

Yok sabahtan beri uykum geliyordu zaten. Sadece öyle birden bir enerji geldi sonra yine uyku bastırdı.
Bu arada böyle durumlarda eğer antrenman günündeysen gitmeni tavsiye ederim tabii bu benim düşüncem herhangi bir kanıtsa veriye dayanmaz. Buradaki amacım disiplini kendine öğretmen.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
İki gün üst üste gittim. Canım sıkılıyor. Kafam bazı düşüncelerle meşgul oluyor.
Bu hafta 2.haftam.

Göğüs, sırt ve omuz için ikişer kol için birer hareket yapıyorum. Yani başlangıç programı.

Bugün de gitsem sorun olur mu?
hiç bi şey olmaz güzelde beslenme programın varsa ayı gibi olursun knk

her gün gidebilirsin bence, ama haftayıda fulleme salı perşembe pazar off ver kafi bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hiç bi şey olmaz güzelde beslenme programın varsa ayı gibi olursun knk
Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama protein bazlı besinler -tavuk, et, balık vs.- çok pahalı. Her gün yemeye kalksan öff yani.

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
İki gün üst üste gittim. Canım sıkılıyor. Kafam bazı düşüncelerle meşgul oluyor.
Bu hafta 2.haftam.

Göğüs, sırt ve omuz için ikişer kol için birer hareket yapıyorum. Yani başlangıç programı.

Bugün de gitsem sorun olur mu?
ben her gün gidiyordum sonunda karnım çok fena sakatlandı uyuyamaz ve koşamaz oldum fizik tedaviyle 4-5 ayda anca geçti şuan bile halen etkileri var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama protein bazlı besinler -tavuk, et, balık vs.- çok pahalı. Her gün yemeye kalksan öff yani.
supplement desteği alabilirsin creatin protein tozu vs

ben her gün gidiyordum sonunda karnım çok fena sakatlandı uyuyamaz ve koşamaz oldum fizik tedaviyle 4-5 ayda anca geçti şuan bile halen etkileri var
hocam o her gün gitmekten mi hareketi yanlış yapmaktan mı? bende her gün gidiyordum eksisini görmedim ben

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim

hocam o her gün gitmekten mi hareketi yanlış yapmaktan mı? bende her gün gidiyordum eksisini görmedim ben
hocam bildiğin mekik çekiyordum hem çok zorladım hemde her gün yaptığım için kasların dinlenmeye zamanı kalmadı
Not:fitness sonrası kardiyo olarak yaptım mekiği

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zaten öyle alıyorum. Ama doğal olsa daha iyi olurdu. Ton balığına bakıyorsun, BİM'in markası bile 65 TL olmuş

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
vinsanity1525
fullbody programda 2 günde 1 gidilmeli eğer split çift bölgesel çalışılıyosa düzgün bir program oluşturup hergün bile gidebilirsin protein alabildigin kadar almak önemli ama özellikle antrenmandan hemen sonra ilk yarım saat içinde kasların glukojen deposu doldurulmalı yani minimum 30 gr karbonhidrat alınmalı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bölgesel çalışıyorum. Haftanın 6 günü gidiyorum. Üçüncü haftam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,133
Üyeler
161,956
Son üye
Skips
Top Bottom