Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

Her gün gitmeni öneren insanlar genelde gittikleri her gün bir bölgeyi ağır bir şekilde girdikleri için dinlenmeye ihtiyaçları yok, sana verdiğim tavsiye parçalı olipmik fitness vücudu için işe yaramaz ancak estetik ve atletik bir vücut kondisyonu için kesinlikle iyi bir başlangıç

Antrenör de öyle demişti. Ama son zamanlar biraz kötü geçtiği için evden uzak kalmak iyi geliyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok sabahtan beri uykum geliyordu zaten. Sadece öyle birden bir enerji geldi sonra yine uyku bastırdı.
Off Günlerinde Kosu yapabilirsin David Gogginsten özendim adam ne sevkle kosu yapıyor goat adam <3
Rota verirdim ama Adana icin bilemiyorum en az 10 15 dk güzel bir yürüyus/kosu off gün icin bana göre iyi bir secenek.

Off Günlerinde Kosu yapabilirsin David Gogginsten özendim adam ne sevkle kosu yapıyor goat adam <3
Rota verirdim ama Adana icin bilemiyorum en az 10 15 dk güzel bir yürüyus/kosu off gün icin bana göre iyi bir secenek.
Adana da koşmaya başlayınca insanlar da seninle beraber koşuyormuş 🥰🥰

Antrenör de öyle demişti. Ama son zamanlar biraz kötü geçtiği için evden uzak kalmak iyi geliyordu.

Yok sabahtan beri uykum geliyordu zaten. Sadece öyle birden bir enerji geldi sonra yine uyku bastırdı.
Bu arada böyle durumlarda eğer antrenman günündeysen gitmeni tavsiye ederim tabii bu benim düşüncem herhangi bir kanıtsa veriye dayanmaz. Buradaki amacım disiplini kendine öğretmen.

İki gün üst üste gittim. Canım sıkılıyor. Kafam bazı düşüncelerle meşgul oluyor.
Bu hafta 2.haftam.

Göğüs, sırt ve omuz için ikişer kol için birer hareket yapıyorum. Yani başlangıç programı.

Bugün de gitsem sorun olur mu?
hiç bi şey olmaz güzelde beslenme programın varsa ayı gibi olursun knk

her gün gidebilirsin bence, ama haftayıda fulleme salı perşembe pazar off ver kafi bence

hiç bi şey olmaz güzelde beslenme programın varsa ayı gibi olursun knk
Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama protein bazlı besinler -tavuk, et, balık vs.- çok pahalı. Her gün yemeye kalksan öff yani.

İki gün üst üste gittim. Canım sıkılıyor. Kafam bazı düşüncelerle meşgul oluyor.
Bu hafta 2.haftam.

Göğüs, sırt ve omuz için ikişer kol için birer hareket yapıyorum. Yani başlangıç programı.

Bugün de gitsem sorun olur mu?
ben her gün gidiyordum sonunda karnım çok fena sakatlandı uyuyamaz ve koşamaz oldum fizik tedaviyle 4-5 ayda anca geçti şuan bile halen etkileri var

Elimden geldiğince yemeye çalışıyorum ama protein bazlı besinler -tavuk, et, balık vs.- çok pahalı. Her gün yemeye kalksan öff yani.
supplement desteği alabilirsin creatin protein tozu vs

ben her gün gidiyordum sonunda karnım çok fena sakatlandı uyuyamaz ve koşamaz oldum fizik tedaviyle 4-5 ayda anca geçti şuan bile halen etkileri var
hocam o her gün gitmekten mi hareketi yanlış yapmaktan mı? bende her gün gidiyordum eksisini görmedim ben

hocam o her gün gitmekten mi hareketi yanlış yapmaktan mı? bende her gün gidiyordum eksisini görmedim ben
hocam bildiğin mekik çekiyordum hem çok zorladım hemde her gün yaptığım için kasların dinlenmeye zamanı kalmadı
Not:fitness sonrası kardiyo olarak yaptım mekiği

Zaten öyle alıyorum. Ama doğal olsa daha iyi olurdu. Ton balığına bakıyorsun, BİM'in markası bile 65 TL olmuş

fullbody programda 2 günde 1 gidilmeli eğer split çift bölgesel çalışılıyosa düzgün bir program oluşturup hergün bile gidebilirsin protein alabildigin kadar almak önemli ama özellikle antrenmandan hemen sonra ilk yarım saat içinde kasların glukojen deposu doldurulmalı yani minimum 30 gr karbonhidrat alınmalı

Bölgesel çalışıyorum. Haftanın 6 günü gidiyorum. Üçüncü haftam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri