Arama sonuçları: *

1. goksel53

Spora yeni başlayan bir kişi ne yapmalı?

yağların erimez hergün kalori fazlası yaparsan fakat kasların gelişir antreman yaptığın için güzel bir görüntün olmaz kaslarında o yağın altında belli olmaz beslenme bu sporun %50 si
  2. goksel53

Sağlam bir idman sonrası hafif ağrı

sinir sıkışmıştır geçer 2 3 güne bende row yaparken kanadıma olmuştu
  3. goksel53

Hangi glutamini tercih etmeliyim?

yani protein alıyorsan bunlara gerek yok kendin vermişsin cevabını
  4. goksel53

100kg bench atamıyor daha sporcuların %85 i bcaa glutaminden medet umuyor creatin protein harici hiç bişey kullanmadım 3 yılımdayım 150kg bench atıyorum
  5. goksel53

creatin ve protein harici saçma şeylere para harcamayın
  6. goksel53

Clean Bulk döneminde ne kadar yağ almalı?

Her gün 80 gram yağ alıcan işte 1731572951 Hormonların iyi çalışsın diye
  7. goksel53

Fitness- Vücut Geliştirme Hakkında Doğru Bilgiler

İdman sonrası hızlı karşılaman gereken tek şey proteindir profesyoneller hariç kimse 1 antremanda glikejon depolarını bitiremez hatta yarıya bile indiremez antremandan sonra hızlıca karbonhidrat almanın mantığı yok yani gaineri eve gidip süt ile karıştırıp içersin antremandan sonrası için whey...
  8. goksel53

Sindirim enzimi olsun hızlı sindirilen her şey kan şekerini hızlı yükseltir ve uyku hali yapar o yüzden yağ içerikli tüketin hatta süt sizde rahatsızlık yapmıyorsa yağlı süt ile karıştırın gaineri
  9. goksel53

Kreatin 5gram günlük alcan 1731439911 İçerdiği yağ sindirimi yavaşlatıyor yağ içeren gainer alın 1731439961 sindirim yavaşlarsa şeker hızlı yükselmez anlık uyku gelmez
  10. goksel53

tabi gainer falan kullanmak yerine besin tüketmek daha iyi çünkü besinlerde vitaminler minarellerde var
  11. goksel53

böbrek falan eline almazsın gainer yediğin yemek ile aynı şeylere sahip içeriği protein karbonhidrat ve yağ yemeklerden de aynısını alıyorsun zaten max gaz yapar mideni bozar
  12. goksel53

İşe niye bu kadar su katılıyor dünyanın en basit işi belli bir beslenme programı yaparsın denersin 1 hafta kilo alamazsan kilo alana kadar besin miktarı artırırsın onla devam edersin kilo verceğin zamanda yediğinden 1 tabak az yersin protein kilonun 1.6 katı fazla alıcaksın arada salata falan...
  13. goksel53

Gym ağırlıklarım nasıl?

iyi 10 ay a göre benim 2.5 sene oldu daha 150 benche pr yeni aldım tabi benim kilom 110 boy 195
  14. goksel53

Protein tozu için Swiss mi SSN mi?

hangisi daha ucuzsa çoğu markanın türkiyede hammaddesi aynı çok kötü bir marka almadığınız sürece
  15. goksel53

Protein tozu önerisi

protein tozu alacağına 300 400 gram tavuk ye ve creatin al daha iyi
  16. goksel53

Bu antrenman programı nasıl?

Kral itiş cekis bacak çalış işte niye böyle olayı bulandırıyorsun
  17. goksel53

Creatin kullansam zarar görür müyüm?

Kabız bile olursun kulağın falan tıkanır
  18. goksel53

Creatin kullansam zarar görür müyüm?

Ölürsün kalp krizi saç dökülmesi hepsi olur
  19. goksel53

Zayıflamak için fitnees programı arıyorum

şunu içmelisin bunu kesinlikle yemelisin diyen hiç kimsenin lafına inanma kardeşim yapman gereken tek şey günlük yaktığın kaloriyi öğrenmek ve yiceğin yemeklerin toplamı bu kalorinin altında kalmalı başka bişey lazım degil bilmem churcill falan yok sadece kalori hesabını öğren yeter ve zayıflama...
  20. goksel53

Antreman programım güzel mi?

İyi fakat hareketleri kendine göre değiştir sevdiğin ve ağırlık artırabildigin hareketleri ekle
Top Bottom