Arama sonuçları: *

1. imribiy

Bu antrenman programı iyi mi

Tekrar sayilari biraz rastgele yazilmis ve fazla kalmis gibi geliyor. Bench press, pull down gibi compound hareketlere daha agir ama 6-8 rep araliginda girerdim ben olsam. Omuz hareketlerinin arasina face pull ekleyebilirsin, 3-4x15 gibi yuksek tekrarli dusuk agirlikli olacak sekilde. Hem...
  2. imribiy

300-350 tl kreatin önerisi

Hardline tabletler var, toza para yetmiyorsa onlari deneyebilirsin. Zeusun urunlerini tavsiye etmiyorum. Proteinocean icin de olumlu yorumlar var ancak kendim deneyimlemedim.
  3. imribiy

Powerlift bodybuild birlikte yürütülebilir mi?

İkinci ayın ise 5x5 ile devam et, 5x5 bir yerde tıkanan bir program zaten, tıkanana kadar devam. Tıkandığında baya gelişmiş olacaksın
  4. imribiy

Spora Başlamadan Bilmem Gerekenler

7-9 saat civarı insana göre değişir. Uyuduğun saat aralığı da önemli ama uykunun miktarı daha önemli.
  5. imribiy

Spora Başlamadan Bilmem Gerekenler

- Dünya rekoru kırmıyorsan veya dünyanın en saçma formuyla egzersiz yapmıyorsan kimse sana dikkat etmeyecek, herkes beni izliyor düşüncesinden vazgeçip rahatla. - İlk aylardan supplement batağına düşme, diyetinde protein ağırlıklı yiyeceklere yer vermek bile ilk 6 ay işini fazlasıyla görecek...
  6. imribiy

Spor Yapanlar Programlarını Paylaşabilir Mi

Cuma günü 2 farklı deadlift çok mekanik stres yüklüyor, onun yerine back extension yapıyorum. Onun dışında Cuma gününde bir keleklik var oraya tekrar el atmam gerekecek
  7. imribiy

5 günlük bodybuilding program önerisi

Yav daha 4-5 aydır gidiyormuşsun, hareketleri ne zaman tanıdın oturttun da 3 defa program değiştirdin de bunların analizini yaptın :D 5 günlük program dersen insanların kafası bro splite gider normal olarak. Bence biraz sabırlı ol, sakatlanmadan hareketlerde uzmanlaşmaya bak.
  8. imribiy

5 günlük bodybuilding program önerisi

4-5 aylıksan bence 3 gün full body devam et.
  9. imribiy

Smith machine bar kaç kg

20 kg gibi var sayabilirsin ama smith machine yerçekimsiz ortam gibi barı havaya atıyorsun 3 saniyede yere anca düşüyor :kekw:
  10. imribiy

Evde dambıl seti ile fit olunur mu?

Ayarlanabilir dambılsa olur
  11. imribiy

sporda ağır yüklerin altına girmek boy kısaltır mı

26 yaşında, 175 boyunda, düdüklü tencere gibi gezen bir abin olarak bu sorun çok canımı sıktı :peeposad:
  12. imribiy

En iyi cardio antrenmanı hangisi yağ yakmak için?

HIIT sistemine uygun halde hazırlanmış kardiyo programlarını tavsiye ederim. Beni duman eden en etkili hareket burpee (sanırım aksini yaşayan yoktur)
  13. imribiy

PUSH-PULL-LEGS HAKKINDA ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR

Bahsettiğine göre yağ oranın %13den fazladır. Attığın programda periyodizasyon yok progressive overload yok herhangi bir şeyin takibi yok daha çok vücudu zinde tutmaya yönelik bir program gibi kalmış. PPL güzeldir ama farklı bir program bakmanı tavsiye ederim. PPL ilgilendiğim bir metod olmadığı...
  14. imribiy

Bilek geliştirme aleti ?

gyroball deneyebilirsin
Top Bottom