Neler Yeni

5 günlük bodybuilding program önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Baki Günaltay
4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
4-5 aylıksan bence 3 gün full body devam et.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
3 gün fullbody kadar boş bir şey yok 1 ay yaptm ondan sonra hata ederek bro split yaptm ama en iyisi ppl
Yav daha 4-5 aydır gidiyormuşsun, hareketleri ne zaman tanıdın oturttun da 3 defa program değiştirdin de bunların analizini yaptın :D
5 günlük program dersen insanların kafası bro splite gider normal olarak. Bence biraz sabırlı ol, sakatlanmadan hareketlerde uzmanlaşmaya bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Baki Günaltay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav daha 4-5 aydır gidiyormuşsun, hareketleri ne zaman tanıdın oturttun da 3 defa program değiştirdin de bunların analizini yaptın :D
5 günlük program dersen insanların kafası bro splite gider normal olarak.
5 aydr aralıksız araştırma yapıyorum nerdeyse her hareketi öğrendim kafamda push pull legs rest push pull rest programı var önerin varsa buyur böyle bi progrm

Top Bottom