Neler Yeni

5 günlük bodybuilding program önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Baki Günaltay
4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
4-5 aylıksan bence 3 gün full body devam et.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
3 gün fullbody kadar boş bir şey yok 1 ay yaptm ondan sonra hata ederek bro split yaptm ama en iyisi ppl
Yav daha 4-5 aydır gidiyormuşsun, hareketleri ne zaman tanıdın oturttun da 3 defa program değiştirdin de bunların analizini yaptın :D
5 günlük program dersen insanların kafası bro splite gider normal olarak. Bence biraz sabırlı ol, sakatlanmadan hareketlerde uzmanlaşmaya bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
İsmail Baki Günaltay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav daha 4-5 aydır gidiyormuşsun, hareketleri ne zaman tanıdın oturttun da 3 defa program değiştirdin de bunların analizini yaptın :D
5 günlük program dersen insanların kafası bro splite gider normal olarak.
5 aydr aralıksız araştırma yapıyorum nerdeyse her hareketi öğrendim kafamda push pull legs rest push pull rest programı var önerin varsa buyur böyle bi progrm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom