pisiklet
Spora yeni başladım sayılır 17 yaşındayım boyum 170 galiba kilom 65 yağ oranım%16 ağırlık antrenmanına mı ağırlık vereyim cardio mu tavsiyelerinizi almak isterim kilo düşersem otomatikmrn kilolarımda düşücek nasıl bir yol izliye bilirim?Bisiklet
Kardiyoya çok gerek yok. Boyuna göre kilon normal. Ağırlık çalışarak kas oranını arttırmaya çalış.Spora yeni başladım sayılır 17 yaşındayım boyum 170 galiba kilom 65 yağ oranım%16 ağırlık antrenmanına mı ağırlık vereyim cardio mu tavsiyelerinizi almak isterim kilo düşersem otomatikmrn kilolarımda düşücek nasıl bir yol izliye bilirim?
Yağ oranım yüksek ama göbekli duruyorum bayağı bel çehremde aşırı yağlı duruyor bacaklarda yağdan dolayı büyük duruyorKardiyoya çok gerek yok. Boyuna göre kilon normal. Ağırlık çalışarak kas oranını arttırmaya çalış.
%16 gibi bir yağ oranım var%22ydi normaldeYağ oranım yüksek ama göbekli duruyorum bayağı bel çehremde aşırı yağlı duruyor bacaklarda yağdan dolayı büyük duruyor
Kimse anasının karnından sixpackli doğmadı.Kilon normal yapman gereken kas oranını arttırman.Kilo vermen senin için iyi olmaz daha aşağısı zayıf kategorisine girer.Sen düzenli ağırlık çalış göbeğinin gittiğini görüceksin.Yağ oranım yüksek ama göbekli duruyorum bayağı bel çehremde aşırı yağlı duruyor bacaklarda yağdan dolayı büyük duruyor
Anlıyorum peki bunun dışında bir öneri varmıKimse anasının karnından sixpackli doğmadı.Kilon normal yapman gereken kas oranını arttırman.Kilo vermen senin için iyi olmaz daha aşağısı zayıf kategorisine girer.Sen düzenli ağırlık çalış göbeğinin gittiğini görüceksin.
kanka 1.80 e kac kilo iyi giderKardiyoya çok gerek yok. Boyuna göre kilon normal. Ağırlık çalışarak kas oranını arttırmaya çalış.
Min 75 bence. 80 ideal.kanka 1.80 e kac kilo iyi gider
Şu anda full body yapıyorsun değil mi?Anlıyorum peki bunun dışında bir öneri varmı
Anlıyorum peki bunun dışında bir öneri
Programımı bulayım atacam fotoğrafını hocamMin 75 bence. 80 ideal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda full body yapıyorsun değil mi?
Ayrıca beslenme olarak protein ağırlıklı beslenmeye çalış.
Min 75 bence. 80 ideal.
Şu anda full body yapıyorsun değil mi?
Ayrıca beslenme olarak protein ağırlıklı beslenmeye çalış.
Buldum hocamProgramımı bulayım atacam fotoğrafını hocam
La benim programı yazmış hoca. Neredeyse benim yaptığım program ile aynı program gayet iyi.Geriye kalan tek şey sıkı çalışma ve sağlam beslenme.Programımı bulayım atacam fotoğrafını hocam
Buldum hocam