Neler Yeni

En iyi cardio antrenmanı hangisi yağ yakmak için?

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
La benim programı yazmış hoca. Neredeyse benim yaptığım program ile aynı program gayet iyi.Geriye kalan tek şey sıkı çalışma ve sağlam beslenme.
Hocalar genelde sabit programları veriyorlar kendini yapmak istiyorsan iş değişiyor

Phanzox

80+ Silver
Hocalar genelde sabit programları veriyorlar kendini yapmak istiyorsan iş değişiyor
Yok program iyi merak etme. Ancak ilk ay full body vermesi gerekmez miydi? Neyse eğer çok zorlanmıyorsan bu program ile sıkıntı yok.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Yok program iyi merak etme. Ancak ilk ay full body vermesi gerekmez miydi? Neyse eğer çok zorlanmıyorsan bu program ile sıkıntı yok.
Hocam 7.ayım olacak sayılır ama benim fazla bilgim yok bu konuda ve 3-4aydır devamlı olarak gitmiyordum zaten yarından itibaren başlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 7.ayım olacak sayılır ama benim fazla bilgim yok bu konuda ve 3-4aydır devamlı olarak gitmiyordum zaten yarından itibaren başlıyorum
Yeniden sıkı diyet ve hard sporla

Koşu bandında 20dk yürümek çok sıkıcı geliyordu birde fazla etkisi olmadığını öğrenince yapmak istemedim

Phanzox

80+ Silver

Koşu bandında 20dk yürümek çok sıkıcı geliyordu birde fazla etkisi olmadığını öğrenince yapmak istemedim
7. ayın ise normal.Koşu bandı yerine dumbellar ile ısınabilirsin.Harekete başlamadan en düşük ağırlıkla ısın sonra hareketi yap.Isınmadan sakın girme sakatlık riski var ben sırf omzu ısıtmadığımdan dolayı 2 ayımı çöpe attım.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
7. ayın ise normal.Koşu bandı yerine dumbellar ile ısınabilirsin.Harekete başlamadan en düşük ağırlıkla ısın sonra hareketi yap.Isınmadan sakın girme sakatlık riski var ben sırf omzu ısıtmadığımdan dolayı 2 ayımı çöpe attım.
Isınma olarak genelde açma germe veya yapacağim hareketin en düşük kilosuna çekip 30-40 tekrar atıyorum

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Düz yürüyüşmü koşumu bisikletmi hangisi daha iyi olur düz yürüşün fazla etkili olmadığını söylüyorlar
Düz bir patikada yürüyüş yapıyorum 1 saatte 6 km yürüyorum ve çok etkisini gördüm

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali
Kral ağırlık antremanını yapıp üzerine 20-25 dakika koşu bandında ya da eliptik bisiklette kardiyo yapman da mantıklı olabilir.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Kral ağırlık antremanını yapıp üzerine 20-25 dakika koşu bandında ya da eliptik bisiklette kardiyo yapman da mantıklı olabilir.
Eliptikmi ,bisikletmi peki? Ağırlıktan sonra yapıyorum zaten cardio yu

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

Ekler

• AC4D6AEF-4D92-4227-AB7B-3E6371E450D1.jpeg
    AC4D6AEF-4D92-4227-AB7B-3E6371E450D1.jpeg
    900.9 KB · Hit: 23

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
2 gün önce antrenman sonuna eklediğim kardiyo. Üzerine 5 dakika daha eklemiştim. 300 kalori yaptıydım.
Ben genelde 30dk yapıyorum cardio bacak günleri 15dk

2 gün önce antrenman sonuna eklediğim kardiyo. Üzerine 5 dakika daha eklemiştim. 300 kalori yaptıydım.

Eliptik bisiklet.
Anladım hocam sağolun çok yardımcı oldunuz yarın bunları uygulayacağım

Top Bottom