En iyi cardio antrenmanı hangisi yağ yakmak için?

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,507
Düz yürüyüşmü koşumu bisikletmi hangisi daha iyi olur düz yürüşün fazla etkili olmadığını söylüyorlar

Bisiklet

HIIT sistemine uygun halde hazırlanmış kardiyo programlarını tavsiye ederim. Beni duman eden en etkili hareket burpee (sanırım aksini yaşayan yoktur)

Spora yeni başladım sayılır 17 yaşındayım boyum 170 galiba kilom 65 yağ oranım%16 ağırlık antrenmanına mı ağırlık vereyim cardio mu tavsiyelerinizi almak isterim kilo düşersem otomatikmrn kilolarımda düşücek nasıl bir yol izliye bilirim?
Kardiyoya çok gerek yok. Boyuna göre kilon normal. Ağırlık çalışarak kas oranını arttırmaya çalış.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS
Kardiyoya çok gerek yok. Boyuna göre kilon normal. Ağırlık çalışarak kas oranını arttırmaya çalış.
Yağ oranım yüksek ama göbekli duruyorum bayağı bel çehremde aşırı yağlı duruyor bacaklarda yağdan dolayı büyük duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yağ oranım yüksek ama göbekli duruyorum bayağı bel çehremde aşırı yağlı duruyor bacaklarda yağdan dolayı büyük duruyor
%16 gibi bir yağ oranım var%22ydi normalde

Kimse anasının karnından sixpackli doğmadı.Kilon normal yapman gereken kas oranını arttırman.Kilo vermen senin için iyi olmaz daha aşağısı zayıf kategorisine girer.Sen düzenli ağırlık çalış göbeğinin gittiğini görüceksin.

Kimse anasının karnından sixpackli doğmadı.Kilon normal yapman gereken kas oranını arttırman.Kilo vermen senin için iyi olmaz daha aşağısı zayıf kategorisine girer.Sen düzenli ağırlık çalış göbeğinin gittiğini görüceksin.
Anlıyorum peki bunun dışında bir öneri varmı

Anlıyorum peki bunun dışında bir öneri

Min 75 bence. 80 ideal.

Şu anda full body yapıyorsun değil mi?
Ayrıca beslenme olarak protein ağırlıklı beslenmeye çalış.
Programımı bulayım atacam fotoğrafını hocam

Min 75 bence. 80 ideal.

Şu anda full body yapıyorsun değil mi?
Ayrıca beslenme olarak protein ağırlıklı beslenmeye çalış.

Buldum hocam

Ekler

• IMG_20230521_223845.jpg
    IMG_20230521_223845.jpg
    2.9 MB · Hit: 43

Buldum hocam
La benim programı yazmış hoca. Neredeyse benim yaptığım program ile aynı program gayet iyi.Geriye kalan tek şey sıkı çalışma ve sağlam beslenme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,247
Üyeler
185,393
Son üye
Enforcement4598
Geri