Arama sonuçları: *

1. shiedabro

HYDROPRIME™ alınır mı?

https://proteinocean.com/hydroprime indirim kodumla 150 lira civarı bişeye denk geliyo alınır mı pre workout ile birlikte tüketicem ürün söylendiğine göre pump etkisinde baya fayda sağlıyormuş aranızda daha önce kullanan oldu mu
  2. shiedabro

Spor esnansında su içmek

onun yerine powerade iciyorum bi sıkıntı olur mu
  3. shiedabro

Spor esnansında su içmek

susuyom ama 😟 1694034650 az önce bişeyler okudum birileri bişeyler falan yazmış işte su içme ağırlık yapar hareket kabiliyetini azaltır falan beynimi eritti bende böyle konu açtım
  4. shiedabro

Spor esnansında su içmek

Beyler gymde spor yaparken su içmek mi daha yararlı yoksa spor sonrası mı ben her hareket sonrası en kötü 1 yudum içiyorum doğru mu yapıyorum
  5. shiedabro

600₺ pre workout önerisi?

tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. shiedabro

Olduğum Yaşta Pre Workout Kullanabilirmiyim

uykusuzluk sorunu yada kalp çarpıntısı yapabilir yaşın suplement kullanmak için küçük dostum bence hiç bulaşma doğal devam et
  7. shiedabro

Olduğum Yaşta Pre Workout Kullanabilirmiyim

pre çok alırsanız vücut onsuz antreman yapamıyormuş gibi bi hisse kapılıyor psikolojik olarak etkiliyor, antremana katkısı var ama fazla kullanma derim
  8. shiedabro

Pre Workout kötü hissettirdi

Şans değilde cinsiyet ve alışkanlık diyelim uzun zamandır spor yapıyorum
  9. shiedabro

Kaşıntı ve yorgunluk bendede oluyor fakat spor esnasında çok enerji veriyor kaslarım çok pump oluyor.
  10. shiedabro

sende ağır yan etki yapmış demek ki uykusuzluk da yapar kullanma
  11. shiedabro

Fitness - Geç kalmışlık ve yetersizlik düşüncesi

gri caner salon reklamına mı hazırlanıyor yoksa
  12. shiedabro

bcaa kilo verme döneminde kas kaybını önler pre workout ise spor öncesi enerji verir
  13. shiedabro

tadı çok kötü etkisini hissettirdi ama genel olarak pre workout tavsiye etmiyorum psikolojik olarak bağımlılık yapıyor ve uykusuzluk
  14. shiedabro

GYM Bu nasıl program sizce?

bu programı şu an tamamladım bench pressim 80kg tüm hareketlerin hakkını vererek yapıyorum şu an söylemek gerekirse göğüsüm ağrıyor baya cumartesi yine göğüs yapar mıyım bilmiyorum
  15. shiedabro

GYM Bu nasıl program sizce?

Her hareketin hakkını veririm yeni salonda ki hocamdan tavsiye istedim böyle bir program yazdı eksiği var mı yanlışı var mı sizce
  16. shiedabro

Definasyon mu bulk mu

clean bulk <3
  17. shiedabro

gym brolar bi bakabilir mi

sen kendi bildiğini uygulamaya devam et destek olmak yerine köstek olmaktan başka amacın yok zaten toxic bir tipsin o fotonun sana ait olduğunuda düşünmüyorum zaten 1672743114 pre workout kullanıyorum kafeine gerek var mı 1672744132 spor öncesi kardiyo da vücut setlerde daha fazla ter atıyor sanki
  18. shiedabro

sen 2.harekette o vücutla yoruluyorsan o foto sana ait değildir :D
  19. shiedabro

1672694371 hepsinde hedeflediğim kas grubunu hissediyorum dumbellar 15kg şu an z bar 20kg
  20. shiedabro

benim bünye alışık galiba antreman öncesi 20dk bisiklet yaptım yüksek seviyede toplam 13 hareket ile 2 saatte antreman bitirdim pre workoutda kullanıyorum antremana sadece 2 yumurta yiyerek girdim (haşlanmış) 1672692981 bu kilo vermede diyet çok büyük rol oynuyor
Top Bottom