Neler Yeni

GYM Bu nasıl program sizce?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
IMG_20230115_162351.jpg

Her hareketin hakkını veririm yeni salonda ki hocamdan tavsiye istedim böyle bir program yazdı eksiği var mı yanlışı var mı sizce

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Hayatımda daha saçma bir program görmedim. Göğüs için kaç tane hareket yazıldığını sayamadım bile. Nerde çokluk orda bokluk. 1 tane hareket yap ama adam gibi yap. 7 tane göğüs hareketini 1 kilo anabolik alan olympialar bile yapmıyor. Güzel bir güç temelin varsa push pull legs çok iyi program. Güray's Hypertrophy uygula. Gücün iyi değilse 5x5 uygula.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda daha saçma bir program görmedim. Göğüs için kaç tane hareket yazıldığını sayamadım bile. Nerde çokluk orda bokluk. 1 tane hareket yap ama adam gibi yap. 7 tane göğüs hareketini 1 kilo anabolik alan olympialar bile yapmıyor. Güzel bir güç temelin varsa push pull legs çok iyi program. Güray's Hypertrophy uygula. Gücün iyi değilse 5x5 uygula.
bu programı şu an tamamladım bench pressim 80kg tüm hareketlerin hakkını vererek yapıyorum şu an söylemek gerekirse göğüsüm ağrıyor baya cumartesi yine göğüs yapar mıyım bilmiyorum

Top Bottom