Arama sonuçları: *

1. stizzy

Evde vücut yapılabilir mi?

Yapılır, bende evde yapıyorum geliştiğimi fark edebiliyorum ama tek sıkıntı göğüs çalışmak ve beslenme.
  2. stizzy

Evde spor anterman programım ?

Aç karnına yapmış olabilirsin, azda olsa birşeyler atıştır.
  3. stizzy

İlla spor salonundaki aletlerin evde olmasına gerek yok, şınav ve barfiks ile kol ve sırt yapılır birde hem ağır hem hafif dumbelim oldumu çok rahat vücut yaparsın. Takma böylelerini.
  4. stizzy

Ben kendime video yapmıştım önceden onu uyguluyorum, videoyu yaptıktan sonra 1-2 haraket buldum onları kafama kazıdım videoyu tekrar düzenlemeye üşendim unutursam hangi kanalsa bulup bakıyorum. Yaptığım video. (Video gizlide sadece bu linkle açılıyor kanala girince bulamazsın)
  5. stizzy

Ben haftada en az 2 defa bir bölgeyi çalışıyorum çünkü 1 hafta 1 bölge için çok uzun ve bu şekilde daha çok yıprattığımı düşünüyorum. pazarıda off day sayıyorum çünkü 1 bölge var orada.
  6. stizzy

Fitness ile alakalı ne almamı önerirsiniz

HATIRLATMA! Hocam ucuz kreatin alıcam diye sağlığınızdan olmayın dikkatli olun.
  7. stizzy

AĞIRLIK SETİ ÖNERİSİ 2022

Ortalama bir ürüne benziyor. Kaliteli birşeyler istiyorsanız 500+ bütçeye çıkmanız gerek. 1643629664 Nir tık daha kaliteli. Satıcının 9.9 puanı var.
  8. stizzy

Evde en etkili nasıl spor yaparım ?

Biraz reklam gibi olacak ama hocam ben egefitnessin başlangıç seviye antrenmanlarını playlist haline getirmiştim buradan ulaşabilirsin. Ve açıklamayı okursanız işinize yarayabilir.
  9. stizzy

Şnorkel ya da kalın ucuz kaliteli bir deniz gözlüğü önerir misiniz?

Hocam normal gözlükler var onlara bakın, vakumluyor ilk başta takarken acıtıyor ama suya girince alışıyorsunuz bende öyle var şuan. 1631734427 Su geçirme tarafında gittiğim havuz 25m gidiş geliş 50m, 50 metrede bir gözlük buhar yapıyor ve o zaman çıkarıyorum hem siliyorum hemde çok az bir su...
  10. stizzy

yaşım 13 boyum 150-160 cm kaç jant bisiklet almalıyım?

27 çok büyük gelir 25 26 alabilirsiniz
Top Bottom