Neler Yeni

Evde en etkili nasıl spor yaparım ?

Ege fitness bu işin kitabını yazmıştır hocam, kesinlikle onun attığı videolarda ki ev antrenmanlarını yapmanızı öneririm. Bir de shredded brothers var onunda ev antrenman ile ilgili eski videoları bulunmakta, yararını fazlasıyla görmüştüm. Bunların yanına ek: Savaş hocayı da abone listesinize eklemenizi öneririm.
serdar aktolga ve bob un yanında ege fitness bi hiç

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Biraz reklam gibi olacak ama hocam ben egefitnessin başlangıç seviye antrenmanlarını playlist haline getirmiştim buradan ulaşabilirsin. Ve açıklamayı okursanız işinize yarayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
serdar aktolga ve bob un yanında ege fitness bi hiç
"Bi hiç" diye bir şey yok dostum. Serdar Aktolga'yı takip ederim ama pek samimi bulmam, ama bu demek değildir ki verdiği bilgiler kalitesiz, gayet kaliteli bilgiler veriyor. Bob konusuna gelirsek de kendisinin bir çok clickbait içeriği mevcut pek ciddiye almıyorum onu, 1 ayda vücuduna sadece su yükleyip 30 kilo verdim diye milleti apt*l yerine koyan birisi. Ege gerek verdiği bilgiler, gerek çalışma azmi, üyelerini önemsemesi ve verdiği bilgilerin bilim kaynaklı olması benim için egeyi hepsinden daha iyi yapıyor. Eh tabi Cenk hocayı da unutmamak lazım, oda efsanedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,408
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom