Arama sonuçları: *

• Users: AGUMBA
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AGUMBA

Her yerim kaşınıyor napabilirim

O değilde abimle beni 1 kovan arı sokmuştu acile nasıl gittik bilmiyoruz bi yandan abim arabayı kullanıyor bir yandan ben arabanın içindeki 2-3 tane atıyla vs atıyorum fkakdkrkfkwltlg bize bi serum çaktılar kendimize geldik hayatımda ilk ve tek orda serum yemiştim bu da böyle bir anım beni...
  2. AGUMBA

Her yerim kaşınıyor napabilirim

Kardeşim bence acile git ben de bir kere çok yanmıştım acayip derecede iğne batıyor gibi oluyordu kaşınıyordu. Soğuk koyunca iyi geliyordu ama çekşnce yine aynıydı. Muhtemelen alerjin var yada arkadaşların dediği gibi uyuz oldun (askerde uyuz olanlar bolca tecrübe edildi) o anlık rahatlaman için...
  3. AGUMBA

Kırılan ayakta parmaklarda uyuşma

Acil doktoruna yada yarın gidip orotpediye sor bence. Randevu almana gerek yok rica eder girersin. Burdaki bazı insanlar bişey bilmeseler de teşhis koyuyorlar sanki hadlerineymiş gibi
  4. AGUMBA

Doktor Çölyaktan Şüpheleniyor..

İnternette baksan her şeyin sonu kanser zaten
  5. AGUMBA

Doktor Çölyaktan Şüpheleniyor..

Kardeşim internetten hiçbir şey araştırma boş yere kendini panik edersin. Bekle işinde uzman kişiler işlerini yapsınlar korkma
  6. AGUMBA

psikolog fiyatları ne kadar

Güzel kardeşim arayıp öğrenirsin
  7. AGUMBA

psikolog fiyatları ne kadar

Doktor takvimi sitesinden bak kardeşim. Mezuniyetleri uzmanlık alanları yorumlar falan her şey var
  8. AGUMBA

Pakistandaki yeni virüs yüzünden tam kapanmaya geçildi!

Gelmezse anasını...
  9. AGUMBA

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Yalan be kardeşim ondan bir şey olsa Johnny abimiz Mecnun olurdu adam haftada kaç film çekiyordu emektar be
  10. AGUMBA

Gözlere bir zararı yok kardeşim yalan onlar yok göze zararı var yok sivilce çıkarıyor falan öyle bir şey yok sadece bunu takıntı haline getirme yeter 1696367542 Gizli kaynak söyleyemem
  11. AGUMBA

Onlar da sadece McDonald's da güzeller herhalde dışarda hiç güzel görmedim dükkandan çıkınca balkabağına mı dönüşüyolar acaba
  12. AGUMBA

İşin şakası bir yana çok da panik yapılacak bir durum yok ama sen yinede haftada 2 den fazla yapmamaya çalış çünkü sadece masturbasyona alışırsan ilerde cinsel hayatında sorunlar yaşayabileceğini uzmanlar da söylüyor 1696367408 Hadi hadi genç adamsın ser bir şarjör atarsın kesin koçum benim...
  13. AGUMBA

Bunun önünden yürünmez adamı elek eder bu
  14. AGUMBA

Abisi ergensin kanın hızlı akıyor işte neyi abartıyorsunuz bu Z kuşağıda bir şeyi 2 kere yapmasın hemen bir takıntı kafasına giriyor. Makine gibi çocuksun haftada 2 patlat geç işte ne değişik insanlarsınız. Ayrıca PC olsa sen kesin "koca ekranda da tadı bir ayrı oluyor" diyp yapıştırırsın kesin...
  15. AGUMBA

Nasıl Kilo Alabilirim?

Ben evde normal şekilde Spor yapıp (mekik şınav bide varsa ağırlık falan) ne bulursam erkek arasında koyarak almıştım
Top Bottom