18 gün önce sol ayağımda fibula kırığı oluştu. Alçı tedavisi yapıldı. 2-3 gündür ayağımı masaüstü bilgisayarın altına koyuyorum yastıkla beraber. Ayak parmaklarımda uyuşma oluyor. bu tehlikeli bir durum mu? koymamalımıyım? daha önce yaşayan var mı?
Hocam bulunduğum yerde asansör yok, yanımda hadi deyince gidecek biri yok, o yüzden mecbur buraya yazdım.Acil doktoruna yada yarın gidip orotpediye sor bence. Randevu almana gerek yok rica eder girersin. Burdaki bazı insanlar bişey bilmeseler de teşhis koyuyorlar sanki hadlerineymiş gibi
Doktormusun reissıkıntı yok kardeşim hareketsizlikten oluyor. geçmiş olsun
Doktormusun reis
Ortopedi doktorumu eşiniz?hayır eşim doktor.
Hocam muhtemelen ayağınızı kaldırdığınızda kanlanma azaldığı için uyuşma oluyor. Eğerki fibulanın alt ve üst eklemlerini oynatabiliyorsanız sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Ayak parmak eklemlerinizi bileğinizi ve dizinizi hafifçe zorlamadan oynatmayı deneyin. Oynatamadığınız bir eklem varsa sinirsel bir durum olabilir dikkat etmek gerek. Geçmiş olsun18 gün önce sol ayağımda fibula kırığı oluştu. Alçı tedavisi yapıldı. 2-3 gündür ayağımı masaüstü bilgisayarın altına koyuyorum yastıkla beraber. Ayak parmaklarımda uyuşma oluyor. bu tehlikeli bir durum mu? koymamalımıyım? daha önce yaşayan var mı?
Ayağımı alçının içinde oynatabiliyorum. Ayak parmaklarımı da. Aslında ayağım, bacağım rahat yani. Ağrı yok denilecek kadar. Üst üste bile atabilirim.Hocam muhtemelen ayağınızı kaldırdığınızda kanlanma azaldığı için uyuşma oluyor. Eğerki fibulanın alt ve üst eklemlerini oynatabiliyorsanız sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Ayak parmak eklemlerinizi bileğinizi ve dizinizi hafifçe zorlamadan oynatmayı deneyin. Oynatamadığınız bir eklem varsa sinirsel bir durum olabilir dikkat etmek gerek. Geçmiş olsun
Ortopedi doktorumu eşiniz?
Önemli olan eklem hareketleri. Hareket ettirebiliyormuşsunuz sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi kanlanması azaldığı için uyuştuğunu düşünüyorum. Yine en kısa zamanda doktora giderseniz kafanız rahat olsun. Geçmiş olsun tekrardanAyağımı alçının içinde oynatabiliyorum. Ayak parmaklarımı da. Aslında ayağım, bacağım rahat yani. Ağrı yok denilecek kadar. Üst üste bile atabilirim.