elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 798
mcdonaldsda gördüğü kasiyer için yapıştırmazsa gidin istanbul taksimde yatırın beni.Bunun önünden yürünmez adamı elek eder bu
mcdonaldsda gördüğü kasiyer için yapıştırmazsa gidin istanbul taksimde yatırın beni.Bunun önünden yürünmez adamı elek eder bu
Ya simdi yalan olmasin bi izlerizde ama gerisi oyun be abiAbisi ergensin kanın hızlı akıyor işte neyi abartıyorsunuz bu Z kuşağıda bir şeyi 2 kere yapmasın hemen bir takıntı kafasına giriyor. Makine gibi çocuksun haftada 2 patlat geç işte ne değişik insanlarsınız. Ayrıca PC olsa sen kesin "koca ekranda da tadı bir ayrı oluyor" diyp yapıştırırsın kesin hiç güvenesim gelmedi
İşin şakası bir yana çok da panik yapılacak bir durum yok ama sen yinede haftada 2 den fazla yapmamaya çalış çünkü sadece masturbasyona alışırsan ilerde cinsel hayatında sorunlar yaşayabileceğini uzmanlar da söylüyorDedigin gibi yapmak istiyorum işte ama olmuyor kısa süre içerisinde tetikliyor
Hadi hadi genç adamsın ser bir şarjör atarsın kesin koçum benim profilede Recep İvedik koymuşsun zaten tehlikesinYa simdi yalan olmasin bi izlerizde ama gerisi oyun be abi
Abi aslinda abartma degilde saglik acisindanda onemsiyorum herhalde gözlere zarari varmişAbisi ergensin kanın hızlı akıyor işte neyi abartıyorsunuz bu Z kuşağıda bir şeyi 2 kere yapmasın hemen bir takıntı kafasına giriyor. Makine gibi çocuksun haftada 2 patlat geç işte ne değişik insanlarsınız. Ayrıca PC olsa sen kesin "koca ekranda da tadı bir ayrı oluyor" diyp yapıştırırsın kesin hiç güvenesim gelmedi
Onlar da sadece McDonald's da güzeller herhalde dışarda hiç güzel görmedim dükkandan çıkınca balkabağına mı dönüşüyolar acabamcdonaldsda gördüğü kasiyer için yapıştırmazsa gidin istanbul taksimde yatırın beni.
bana giren hepimize girer koçum yapıstırHadi hadi genç adamsın ser bir şarjör atarsın kesin koçum benim profilede Recep İvedik koymuşsun zaten tehlikesin,
Nerden bildin?Onlar da sadece McDonald's da güzeller herhalde dışarda hiç güzel görmedim dükkandan çıkınca balkabağına mı dönüşüyolar acaba
Gözlere bir zararı yok kardeşim yalan onlar yok göze zararı var yok sivilce çıkarıyor falan öyle bir şey yok sadece bunu takıntı haline getirme yeterAbi aslinda abartma degilde saglik acisindanda onemsiyorum herhalde gözlere zarari varmiş
Gizli kaynak söyleyemembana giren hepimize girer koçum yapıstır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden bildin?
hocam bi ara ezberi/hafızayı etkiliyor diye duymuştum o da yalan mı ? (bilmediğimden soruyorum)Gözlere bir zararı yok kardeşim yalan onlar yok göze zararı var yok sivilce çıkarıyor falan öyle bir şey yok sadece bunu takıntı haline getirme yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gizli kaynak söyleyemem
Yalan be kardeşim ondan bir şey olsa Johnny abimiz Mecnun olurdu adam haftada kaç film çekiyordu emektar behocam bi ara ezberi/hafızayı etkiliyor diye duymuştum o da yalan mı ? (bilmediğimden soruyorum)
hocam adama 10-15 yıl bekle dediniz bildiğimizevlenince bırakırsın merak etme
pc alsan bile değişmeyecek