Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Abisi ergensin kanın hızlı akıyor işte neyi abartıyorsunuz bu Z kuşağıda bir şeyi 2 kere yapmasın hemen bir takıntı kafasına giriyor. Makine gibi çocuksun haftada 2 patlat geç işte ne değişik insanlarsınız. Ayrıca PC olsa sen kesin "koca ekranda da tadı bir ayrı oluyor" diyp yapıştırırsın kesin hiç güvenesim gelmedi
Ya simdi yalan olmasin bi izlerizde ama gerisi oyun be abi

Dedigin gibi yapmak istiyorum işte ama olmuyor kısa süre içerisinde tetikliyor
İşin şakası bir yana çok da panik yapılacak bir durum yok ama sen yinede haftada 2 den fazla yapmamaya çalış çünkü sadece masturbasyona alışırsan ilerde cinsel hayatında sorunlar yaşayabileceğini uzmanlar da söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya simdi yalan olmasin bi izlerizde ama gerisi oyun be abi
Hadi hadi genç adamsın ser bir şarjör atarsın kesin koçum benim profilede Recep İvedik koymuşsun zaten tehlikesin

Abisi ergensin kanın hızlı akıyor işte neyi abartıyorsunuz bu Z kuşağıda bir şeyi 2 kere yapmasın hemen bir takıntı kafasına giriyor. Makine gibi çocuksun haftada 2 patlat geç işte ne değişik insanlarsınız. Ayrıca PC olsa sen kesin "koca ekranda da tadı bir ayrı oluyor" diyp yapıştırırsın kesin hiç güvenesim gelmedi
Abi aslinda abartma degilde saglik acisindanda onemsiyorum herhalde gözlere zarari varmiş

Hadi hadi genç adamsın ser bir şarjör atarsın kesin koçum benim profilede Recep İvedik koymuşsun zaten tehlikesin,
bana giren hepimize girer koçum yapıstır

Onlar da sadece McDonald's da güzeller herhalde dışarda hiç güzel görmedim dükkandan çıkınca balkabağına mı dönüşüyolar acaba
Nerden bildin?

Abi aslinda abartma degilde saglik acisindanda onemsiyorum herhalde gözlere zarari varmiş
Gözlere bir zararı yok kardeşim yalan onlar yok göze zararı var yok sivilce çıkarıyor falan öyle bir şey yok sadece bunu takıntı haline getirme yeter

bana giren hepimize girer koçum yapıstır

Nerden bildin?
Gizli kaynak söyleyemem

Sevişerek.

Gözlere bir zararı yok kardeşim yalan onlar yok göze zararı var yok sivilce çıkarıyor falan öyle bir şey yok sadece bunu takıntı haline getirme yeter

Gizli kaynak söyleyemem
hocam bi ara ezberi/hafızayı etkiliyor diye duymuştum o da yalan mı ? (bilmediğimden soruyorum)

Kendin azaltmayı denedin mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,740
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri