ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
En basit çözümHangi elinle yapıyorsan dövmeciye git o avucunun içine arapça islam yazdır. Bidaha yapmazsın
En basit çözümHangi elinle yapıyorsan dövmeciye git o avucunun içine arapça islam yazdır. Bidaha yapmazsın
yapacak başka bir şey varmı?hocam adama 10-15 yıl bekle dediniz bildiğimiz
Kendim azaltmayı denemek istedim ama olmadı hani günah falan geliyor aklıma ama sonra gusul abdesti alarak geçer diyerek tekrar yapıyorumKendin azaltmayı denedin mi?
Hocam aslında harbi he Allah yazsam olmaz mı bida hiç cekmem buyuk ihtimalEn basit çözüm
Mastürbasyon sıklığın nedir?Kendim azaltmayı denemek istedim ama olmadı hani günah falan geliyor aklıma ama sonra gusul abdesti alarak geçer diyerek tekrar yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aslında harbi he Allah yazsam olmaz mı bida hiç cekmem buyuk ihtimal
Ama dövme degil tukenmez kalemle uazarimKendim azaltmayı denemek istedim ama olmadı hani günah falan geliyor aklıma ama sonra gusul abdesti alarak geçer diyerek tekrar yapıyorum
Hocam aslında harbi he Allah yazsam olmaz mı bida hiç cekmem buyuk ihtimal
Bazen 3-4 günde bir bazen bi kere günde bir oluyorMastürbasyon sıklığın nedir?
Günde bir olayini okul acilali hic yapmadim amaAma dövme degil tukenmez kalemle uazarim
Bazen 3-4 günde bir bazen bi kere günde bir oluyor
Neyse tüm erişebileceğim şeyleri sildim bakalım nolucakYa böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)
Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
Yaşlı Dayı siteleri7dak ikada yapıştır koç
Geçen sene ben
çamaşır makinesiYaşlı Dayı siteleri
Geçen sene ben