Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
La olum askere gidiyorum dedim yine beni etiklemissiniz ne adamsınız ya
La olum askere gidiyorum dedim yine beni etiklemissiniz ne adamsınız ya
hoşgeldin sefa geldin reiss bu konular sensiz olmaz biliyosunLa olum askere gidiyorum dedim yine beni etiklemissiniz ne adamsınız yageldik şükür de gelir gelmez işe başlayamam
bana müsade edin birkaç gün kendime geleyim
Mast bırakmak sağlık açısından iyi bir şey değilYa böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)
Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
He o zaman haftada birse iyiMast bırakmak sağlık açısından iyi bir şey değilsol testisimde ağrılı epidim kisti olduğunu fark ettim ve ürolojiye gittim. Tedavisi cerrahi olduğunu söyledi ve bu süreçten önce korkudan 1 ay mast yapmadım. Durumu doktora ilettim ve korkulacak bir durum yok kist büyümedigi sürece sorun teşkil etmeyeceğini ve hafta da 1 ya da 2 defa mast yapmamı sağlık açısından önerdiğini söyledi. Her gün mast yaparsanız testist epidim kanallarına giden sperm yuvaları ölü sperm ile dolacagini ve ileri ki yıllarda sorun teşkil edeceğini belirtti. Bu yüzden hafta da 1 defa yapın.
benimde günde 3 ama kız görünce azalmıyor artıyor.Oo seninki iyiymiş. Benim günde 3 defa. Kızlarla iletişime geçtiğim gün 2'ye düşüyor. Onun harici çok yoğun olursam 1.
günde 3 nasıMast bırakmak sağlık açısından iyi bir şey değilsol testisimde ağrılı epidim kisti olduğunu fark ettim ve ürolojiye gittim. Tedavisi cerrahi olduğunu söyledi ve bu süreçten önce korkudan 1 ay mast yapmadım. Durumu doktora ilettim ve korkulacak bir durum yok kist büyümedigi sürece sorun teşkil etmeyeceğini ve hafta da 1 ya da 2 defa mast yapmamı sağlık açısından önerdiğini söyledi. Her gün mast yaparsanız testist epidim kanallarına giden sperm yuvaları ölü sperm ile dolacagini ve ileri ki yıllarda sorun teşkil edeceğini belirtti. Bu yüzden hafta da 1 defa yapın.
Hafta da 1 ya da 2 olacak daha fazlası ileri ki zaman da damarlarda dönme ya da sperm kanalarda strese neden olur.benimde günde 3 ama kız görünce azalmıyor artıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
günde 3 nası
Yok böyle bir şey. Bilimsel olarak hiçbir dayanağı olmayan kulaktan dolma uydurma şeyler...Hafta da 1 ya da 2 olacak daha fazlası ileri ki zaman da damarlarda dönme ya da sperm kanalarda strese neden olur.
İnan bilgisayarla alakası yok ben yine çekiyordum şuan dersler yoğun olunca unuttumKanka yok ya hayatında hic kisisel bilgisayarim olmadı dolayisiyla oyun zevkimide alamadim sen düşün o aklımda bile olmaz
Aga tek başıma cıkmayı hic sevmiyorum ya
Tek ciksamda telefona bakarim buyuk ihtimal![]()
Bana değil prof.dr ürologa anlat derdiniYok böyle bir şey. Bilimsel olarak hiçbir dayanağı olmayan kulaktan dolma uydurma şeyler...