Neler Yeni

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Ellsy

80+ Bronze
Ya böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)

Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
Knk dışarıda çık gez biraz 21 gün sonra haftada 1 e düşür alisirsin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hoş geldin kral ya özlettin kendini
Teşekkür ederim bugün geldim abime geldik eve geçip biraz yaticam yemin töreninde yorulduk baya yol da yordu iyice pestilim çıktı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Koray Somuncu
Ya böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)

Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
Çok arkadaş edin sosyalleş akşamları kendini oyalayacak bir şey bul

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
Bana değil prof.dr ürologa anlat derdini 👍
Bilimsel veriyle çeliştiği sürece ünvanın anlamı yoktur. Söylediklerin bilim dışı. Sizin burada haftada 1-2 sonrası damar döner ensen kabarır tarzı uydurmaları yaymanıza göz yumulamaz. Prof dr. dedi. Kim bu prof dr ? verin adını soyadını doktorun ben direk olarak kendi bölüm başkanımla beraber görüşücem kendisiyle.

Garipbirfizikci

80+ Bronze

Araştırmaya üşenen ve makale okuyamayanlar için en basit anlatımıyla bir üroloji uzmanından kısa bir alıntı;

"Mastürbasyon Yapmanın İdeal Bir Sayısı Yoktur​

Cinsel anlamda aktif bir erkeğin sperm üretim döngüsünün devamlılığı için haftada en az 3 kere boşalması gerekir. Düzenli bir cinsel hayatı olmayan erkekler; mastürbasyon yaparak sperm üretim döngülerinin devamlılığını sağlayabilirler. Erkeklerde mastürbasyon yapmayla ilgili bir sınır bulunmamaktadır. Ancak yine de bir dengenin kurulması gerekir. Bu eylemi çok sık tekrarlamanın kişiyi sosyal hayatından uzaklaştırma ve bağımlılık yaratıp cinsel birlikteliklerden soğutma olasılığı olduğu bilinmektedir.

Op.Dr.Evren IŞIK. "
kaynak : https://androklinik.com/blog/erkeklerin-masturbasyon-hakkinda-bilmesi-gerekenler
hmmm blog ve kaynaksız yazılmış başlıklar aynen canım bilimsel bir dayanağı yok, sen de aynı şekilde kaynaksız çalışmışsın, blog yazısı kaynak değildir,
mastürbasyonun belirli bir süresi ve koşulları var 3 dk yap bırak ile 30 dk çamaşır ipi gibi salla vur duvara arasında fark var :D her gün 3 dk yapsın 30 gün sonunda cihaz 6 dakikayı geçmez
bu kaynakta https://doi.org/10.3390/sexes3020018
Öte yandan erkeklerde, daha sık mastürbasyon, bekar erkeklerde daha iyi ereksiyon fonksiyonuyla, daha iyi boşalma gecikmesiyle, ancak daha kötü orgazm fonksiyonuyla, cinsel ilişki tatminiyle ve ilişkisi olan erkeklerde daha fazla gecikmiş boşalma semptomlarıyla ilişkilendirildi. Partnerdeki cinsel işlev bozukluklarının yanı sıra daha düşük cinsel uyumluluk, Sexes 2022, 3 242'ye göre her iki cinsiyette de daha sık mastürbasyonla ilişkilendirildi.
Sonucu paylaşılmış, normal koşullarda gösterdikleri referanslarda 3 dakika gibi bir süre yazmıyor yeterli başarılı bir mastürbasyon için ereksiyon ve orgazm sonucuna ulaşması gerekir, makale geçen yıl yayınlandı ve çinli abiler ve ablalarımız tarafından çalışılmış

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Garipbirfizikci

80+ Bronze
önce gençlerimize mastürbasyon nasıl yapılır bence onun eğitimi verilmeli aksi taktirde 3-5 dakikayı mastürbasyon sanacaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,638
Üyeler
164,713
Son üye
Phillips Brisa
Top Bottom