vesali85
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 139
- İsim
- Vesalius
Ben zaten makale diye yollamadım. başlıkta ne yazmışım bir bakın, önceki mesajda ne yazıyor onu da bi zahmet okuyun. Google scholar ve pubmed e bakın diyen kimin mesajı. Ayrıca yolladığınız şey beni yalanlayan değil doğrulayan içeriğe sahip. Bilimsel araştırma nedir? nasıl yapılır? gayet iyi biliyorum.hmmm blog ve kaynaksız yazılmış başlıklar aynen canım bilimsel bir dayanağı yok, sen de aynı şekilde kaynaksız çalışmışsın, blog yazısı kaynak değildir,
mastürbasyonun belirli bir süresi ve koşulları var 3 dk yap bırak ile 30 dk çamaşır ipi gibi salla vur duvara arasında fark var her gün 3 dk yapsın 30 gün sonunda cihaz 6 dakikayı geçmez
bu kaynakta https://doi.org/10.3390/sexes3020018
Öte yandan erkeklerde, daha sık mastürbasyon, bekar erkeklerde daha iyi ereksiyon fonksiyonuyla, daha iyi boşalma gecikmesiyle, ancak daha kötü orgazm fonksiyonuyla, cinsel ilişki tatminiyle ve ilişkisi olan erkeklerde daha fazla gecikmiş boşalma semptomlarıyla ilişkilendirildi. Partnerdeki cinsel işlev bozukluklarının yanı sıra daha düşük cinsel uyumluluk, Sexes 2022, 3 242'ye göre her iki cinsiyette de daha sık mastürbasyonla ilişkilendirildi.
Sonucu paylaşılmış, normal koşullarda gösterdikleri referanslarda 3 dakika gibi bir süre yazmıyor yeterli başarılı bir mastürbasyon için ereksiyon ve orgazm sonucuna ulaşması gerekir, makale geçen yıl yayınlandı ve çinli abiler ve ablalarımız tarafından çalışılmış