Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,212
@Kürşat Kütükçü Askerdeydi eğer olmasaydı sana yardımcı olurdu ama nasip değilmiş.
Knk dışarıda çık gez biraz 21 gün sonra haftada 1 e düşür alisirsinYa böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)
Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
Gerekli açıklamalar yapılmıştır@Kürşat Kütükçü Askerdeydi eğer olmasaydı sana yardımcı olurdu ama nasip değilmiş.
Hoş geldin kral ya özlettin kendiniLa olum askere gidiyorum dedim yine beni etiklemissiniz ne adamsınız yageldik şükür de gelir gelmez işe başlayamam
bana müsade edin birkaç gün kendime geleyim
O abi askerde değil mi
Teşekkür ederim bugün geldim abime geldik eve geçip biraz yaticam yemin töreninde yorulduk baya yol da yordu iyice pestilim çıktıHoş geldin kral ya özlettin kendini
Dinlen dinlen askerlik anıları beklemedeyiz.Teşekkür ederim bugün geldim abime geldik eve geçip biraz yaticam yemin töreninde yorulduk baya yol da yordu iyice pestilim çıktı
Çok arkadaş edin sosyalleş akşamları kendini oyalayacak bir şey bulYa böyle yasaklayabileceğim bişey yok mu mesala ne biliyim aklıma bir şey gelmiyor telefon uyarı verse girme o uygulamaya diye kendimi durduramıyorum bir kaç gün arayla yapıyorum ama kurtulamıyorum (lütfen dalga geçmeyin ciddiyim)
Spora yazilabilir miyim 17 yasındayim pc olsa aslında hiç çekmem ama can sıkıntısından yapiyorum
Güzeldi ya askerlik insana çok şey katıyor 1 ay da olsa yapılmalı diye düşünüyorumDinlen dinlen askerlik anıları beklemedeyiz.
Bilimsel veriyle çeliştiği sürece ünvanın anlamı yoktur. Söylediklerin bilim dışı. Sizin burada haftada 1-2 sonrası damar döner ensen kabarır tarzı uydurmaları yaymanıza göz yumulamaz. Prof dr. dedi. Kim bu prof dr ? verin adını soyadını doktorun ben direk olarak kendi bölüm başkanımla beraber görüşücem kendisiyle.Bana değil prof.dr ürologa anlat derdini![]()
hmmm blog ve kaynaksız yazılmış başlıklar aynen canım bilimsel bir dayanağı yok, sen de aynı şekilde kaynaksız çalışmışsın, blog yazısı kaynak değildir,Araştırmaya üşenen ve makale okuyamayanlar için en basit anlatımıyla bir üroloji uzmanından kısa bir alıntı;
"Mastürbasyon Yapmanın İdeal Bir Sayısı Yoktur
Cinsel anlamda aktif bir erkeğin sperm üretim döngüsünün devamlılığı için haftada en az 3 kere boşalması gerekir. Düzenli bir cinsel hayatı olmayan erkekler; mastürbasyon yaparak sperm üretim döngülerinin devamlılığını sağlayabilirler. Erkeklerde mastürbasyon yapmayla ilgili bir sınır bulunmamaktadır. Ancak yine de bir dengenin kurulması gerekir. Bu eylemi çok sık tekrarlamanın kişiyi sosyal hayatından uzaklaştırma ve bağımlılık yaratıp cinsel birlikteliklerden soğutma olasılığı olduğu bilinmektedir.
Op.Dr.Evren IŞIK. "
kaynak : https://androklinik.com/blog/erkeklerin-masturbasyon-hakkinda-bilmesi-gerekenler
hocam içimden geçen herşeyi yazmışsıninşallah öyle olur ama oyundan sıkıldınmı mola vermek için patlatırsın bir tane, sonra tekrar oyuna. 3 güne bir yap bari