Arama sonuçları: *

1. A

Kedi çok pis yardım edermisiniz

Kedilere normalde tuvalet eğitimini annesi verir. Ama kakasini arkasında kalmasının nedeni ishal olması olabilir. Tehlikelidir. İshal olup olmadığını kontrol et olduysa tekrar bir veterinere göstermende fayda var
  2. A

Ayak parmaklarımda birkaç gündür geçmeyen karıncalanma

Damar tıkanıklığına kadar gidebilir doktora git
  3. A

Aile hekimi antidepresan yazabilir mi

Hocam ilaç fonksera 10mg. Ama fiyatı uçuk 490tl falan diyorlar. Aynı veya benzer etken maddeli daha ucuz bir alternatifi var mı. Bayramda giriyor randevuda bulamıyorum 10 gün ilaçsız kalıcam
  4. A

Hocam kusura bakmayın yükseldim biraz eczacı olduğunuzu bilmiyordum. Bir kitle var antidepresanlar ciddi karşı Yok intihara sürüklüyor ilaç firmalarını kandırması öyle böyle insanların gözünü korkutup tedaviden kaçırıyor ama alternatiftir sunmuyorlar. Hatta evrim ağacının bu konu ve kitle...
  5. A

Hocam yazdı ama onun yazıldığı reçeteyi devlet ödemiyormuş. O güzel bir bilgi veriyimin altından çıkacakları biliyorum gerek yok ben kendimce + - değerlendirmesi yaptım ve pişman değilim. Özellikle ağır bir sorununuz yoksa hafif antidepresanlar Hayat kalitenizi işlevselliğinizi artırıyor. Bütün...
  6. A

Hocam reçetesiz veriyorlar ama 500 lira ilaç 1718186432 Hocam gittim yazdı ama psikiyatristin ilacı raporlu yapmadığı için devlet ücretini karşılamadı yine recetesizle aynı fiyat
  7. A

Normalde psikiyatride aldığım bir antidepresan var ama bitiyor. Randevuda bulamıyorum. Araya bayram gircek. İlaç normal beyaz reçeteli. Aile hekimine gitsem yazar mı
  8. A

Ağır uyku problemi + halüsülasyon.

Hocam farklı bir yerde yatmayı deneyin, ben yatağımda uyuyamadigim zaman bir hafta salonda çekyatda uyuyorum
  9. A

Psikologtan nasıl randevu alınır

Deu
  10. A

Hastanenin kendi sisteminde de yok orayada bakmıştım
  11. A

Bu gün psikiyatriste gittim. Anlattım ilaç vermek istemedi psikoloğa gitsen daha iyi olur dedi. Üniversite hastanesi ydi psikolog var eminim orda polikliniği gördüm. Ama randevu sisteminde gözükmüyor. MHRS de de yok
  12. A

Fazla doz insülin ne yapar???

Adminler bu çocuğun ip adresinden çocuğun adresine ailesine ulaşsın bilgi versinler ailesine. Yazıktır lütfen bir can gittimi geri gelmiyor belki birini kurtarmaya katkıda bulunuruz
  13. A

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Fizik tedavi için önce ortopedi in yönlendirmesi lazım diye biliyorum direk gidiliyor mu
  14. A

Baş önde duruş için devlette ne yaparlar

Bu sağ resimdekinden daha da fazla başım öne kayık duruyorum. Ben çok dikkat etmiyordum ama çevremdekilerin bu ata çok fazla dikkatini çekiyor ve benim için normal durmak zor olmaya başladı bunun için devlette ortopediye gitsem ilgilenirler mi
  15. A

Kurtulamadığım kepek problemi

Denendi 1697123813 Biraz fiyatı yüksek geldi şuan yves Rocher den bir şampuan aldım bu bitince denerim ama fiyatı bir tık fazla geldi. 2 güne bir yıkıyorum mecburen 1697123818 Biraz fiyatı yüksek geldi şuan yves Rocher den bir şampuan aldım bu bitince denerim ama fiyatı bir tık fazla geldi. 2...
  16. A

Kurtulamadığım kepek problemi

Kurtulamadığım bir kepek problemim var. Duştan sonra saçım kuruyunca saçımın dibi resmen kabuk tutuyor. Kaşlarımın dibide aynı şekilde. Yok saçın ıslak kalıyordur ondan oluyordur falan her türlü kurutma yöntemini denedim az kurttum çok kurttum havluyla kuruttum makinayla yaptım bişey değişmedi...
  17. A

Miğde bulantısına hangi ilaç

Metpamid kullandım daha önce sorun yaşamam 1682324695 Metpamidin şurup mu daha etkili hap olanı mı
  18. A

Miğde bulantısına hangi ilaç

Dün akşamdan beri bulantım var, akşam istifrada ettim, şuan da pek iyi hissetmiyorum. Dün çok fazla çeşit şey yedim onlar dokundu büyük ihtimal. Doktora gidemiyorum uzak ve gitcek hâlim yok. Miğde bulantısına hangi ilaç keser eczaneden alıcam
  19. A

Yulaf benzeri kilo aldırmıcak besinler

Peki hocam. Daha kalorisiz bir öneriniz var mı
  20. A

Yulaf benzeri kilo aldırmıcak besinler

Yulaf aslında baya iyi gelmişti çok yemiyordum azı da yetiyordu maksimum günde 8 yemek kaşığı. Kiloda vermiştim
Top Bottom