Neler Yeni

Yulaf benzeri kilo aldırmıcak besinler

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Merhaba kilo vermeye çalışıyorum ekmeği bıraktım. Ama yemek yedikten sonra açlık krizleri bazende tatlı krizleri geçiriyorum doktora gittim tahlil falan yaptılar normal çıktı hersey.
Önceden bir kriz durumundan yulaf ve süt yerdim tatlı istediğimde ballı yapardım ama artık çok nefret ettim. Kokusunu bile duymak istemiyorum. Alternatif bir şey arıyorum düşük kalorili doyuracak bişey. Pirinç unu tarzı şeyler duydum ama emin olamadım önerileriniz var mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
yusuf ecer
Merhaba kilo vermeye çalışıyorum ekmeği bıraktım. Ama yemek yedikten sonra açlık krizleri bazende tatlı krizleri geçiriyorum doktora gittim tahlil falan yaptılar normal çıktı hersey.
Önceden bir kriz durumundan yulaf ve süt yerdim tatlı istediğimde ballı yapardım ama artık çok nefret ettim. Kokusunu bile duymak istemiyorum. Alternatif bir şey arıyorum düşük kalorili doyuracak bişey. Pirinç unu tarzı şeyler duydum ama emin olamadım önerileriniz var mı
yulaf kilo aldırır hocam, her şeyin fazlası kilo aldırır açlığınızla başa çıkmak için bol bol filtre kahve içebilirsiniz 1çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip su ile yapın

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yulaf kilo aldırır hocam, her şeyin fazlası kilo aldırır açlığınızla başa çıkmak için bol bol filtre kahve içebilirsiniz 1çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip su ile yapın
Yulaf aslında baya iyi gelmişti çok yemiyordum azı da yetiyordu maksimum günde 8 yemek kaşığı. Kiloda vermiştim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
yusuf ecer
Yulaf aslında baya iyi gelmişti çok yemiyordum azı da yetiyordu maksimum günde 8 yemek kaşığı. Kiloda vermiştim
8 yemek kaşığı ortalama 100gram eder eğer aldıgınız tek karbonhidrat buysa okey, ama ekstra ise 400+ kalori içine kattığınız süt vs ile

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 yemek kaşığı ortalama 100gram eder eğer aldıgınız tek karbonhidrat buysa okey, ama ekstra ise 400+ kalori içine kattığınız süt vs ile
Peki hocam. Daha kalorisiz bir öneriniz var mı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,862
İsim
yusuf ecer
Peki hocam. Daha kalorisiz bir öneriniz var mı
filtre kahve gerçekten çok işe yarıyor onun haricinde aç kalmaya alışmanız gerekiyor sürekli yemeye alışmayın çok durdurulamaz durumlarda leblebi yiyebilirsiniz 5-10tane gibi

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hocam öncelikle günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp kalori açığı yapın

Örneğin 80KG ve günde 2500 kalori yakan biriyseniz
zayıflamak için

200G karb
85-100g protein
60g yağ

şeklinde makro besinler hazırlayabilirsiniz
Aşırı tatlı krizlerine giriyorsanız Pirinç Unu tavsiye edebilirim internette tatlandırıcılı şekersiz pirinç unları satılıyor
https://proteinocean.com/cream-of-rice
Muz koyunca muzlu muhallebi gibi tadı oluyor.
İnternettekiler aromalı olduğu için markete göre pahalı markette aromasız pirinç unu alıp üstüne pekmez + muz + bal şeklinde yapabilirsin.

Coolpanda

80+ Silver
Hocam bazı arkadaşlar şeker krizine girince bal pekmez önermiş lol, bal pekmezden daha fazla şekerli pek az yiyecek var. Şeker krizi için aşırıya kaçmadan diyet kola tüketilebilir. Günlük kalori ihtiyacını tükettikten sonra hala aç hissediyorsan mideni küçültmen lazım, bunun için günlük yediklerini 6-7 öğüne dağıt, böylece miden zamanla küçülecek ve açlık hissini azaltacaktır.

Top Bottom