Arama sonuçları: *

• Users: Arsek
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Arsek

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

belin çok kalın dostum definasyona gir
  2. Arsek

Karnımın ağrısı nasıl gecebilir ?

şekerli sudan eminmisiniz hocam bi gr daha şekerli bir şey yiyesim gelmiyorda
  3. Arsek

Karnımın ağrısı nasıl gecebilir ?

Biraz fazla jelibon yemiş olabilirim karnım oyüzden biraz ağrıyor ağzımında tadı bozuldu napabilirim ki şimdi , bi tavsiyeniz varmı
  4. Arsek

16 yaşındayım hanma metodu kulansam Daha uzarmıyım

hocam orası bileğimi büktüğüm için öyle gözüküyor olmasın yanlıs anlamayın cümleyi
  5. Arsek

16 yaşındayım hanma metodu kulansam Daha uzarmıyım

hocam bileğim sakatlanmıstı ozaman çektirmiştim nasıl anlıyorsunuz
  6. Arsek

Puff bağımlılık yapar mı

doğru diyorsunuz bilimse olarak öyle hocam savunmuyorum ama düsüncem böyle bana göre
  7. Arsek

Puff bağımlılık yapar mı

buda doğru ama hangi yediğimiz içtiğimiz şey çok faydalı ki ? çok takmamak lazım 80 yasına kadar kendimi kısıltlayıp yasıcağıma, istediğim seyi yapıp öleceksemde erken ölmeyi tercih ederim
  8. Arsek

Puff bağımlılık yapar mı

ve sakın likit yenileme seyine girme almada satılanların çoğu 5 para etmez seyler illaki alacaksan https://www.n11.com/urun/one-hit-wonder-island-man-mix-aroma-10-ml-4139601?magaza=modernkimya https://www.n11.com/urun/safir-kimya-chemnovatic-salt-nbase-15-mg-100-ml-5076793?magaza=modernkimya...
  9. Arsek

Puff bağımlılık yapar mı

ilk kulladıgında pg oranına göre değişmekle beraber özllikle vazol serisi ilk 5 6g bogazının içine edicek siser fln sonrasında alısıyorsun hiçbi sıkıntı kalmıyor . sigara gibi düşün sadece alısma süresi daha kısa 1698530538 vazol ilk sey için ağır gelir sana elf barla fln başla daha çok aroma...
  10. Arsek

Puff bağımlılık yapar mı

knk 2,3h zor dayanıyor zaten, sürekli 500 tl verecek durumunda yoksa yapmıyor yani . ama canın istiyor olsada olur olmasada olur kafası
  11. Arsek

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

bu arada wilkinson tek çare gibi bu yakınım geçirdi kaç tane ilaçlar aldı kaç kere ilaç hazırlattı hiçbirşey olmadı en son wilkinson aldı onu kullandı geçti tabii ki geçirdikten sonra esyaları posete agzı kapalı kalacak sekilde tutumak önemli (wilkinsonu sürdüğünüzde kıyafetlerini değiştirmeyin.)
  12. Arsek

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

hocam bu arada yanlıs anlamdıysam cümlenizi syle söyliyim uyuz kedilerden köpeklerden geçmez onalrdaki farklı , insana bulasan uyuz bir insan tarafından bulasır
  13. Arsek

Hastayım | İçeceklerin tadı çok iğrenç | Koronalı mı oldum?

Ben kardeşimden kaptım heralde oda 2g önce hastaydı doktor salgın var bulasıcı demiş 1697024582 bendede birebir aynı sekil dün aksam uyumak için kıvranıp durdum 3 saat yatakta
  14. Arsek

Hastayım | İçeceklerin tadı çok iğrenç | Koronalı mı oldum?

tad harici bende aksam çok kötü oldum uyuyamadım
  15. Arsek

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

yaş ?
  16. Arsek

Kuduz aşısı olunan gün antidepresan kullanılabilir mi?

eczane yada herkimine sor su forma artık sağlık (ilaç kullanımı) ile ilgili bir konu açılmaması lazım bence
  17. Arsek

Koltuk altım kara , gözlerimde morluk var nasıl geçirebilirim ?

bioderm pigment bio mu neydi adı bir kız arkadasım kullanıyor memnundu baya, heryer için kullanılıyor =)
  18. Arsek

☀️ Hangi şehirdesiniz ve hava kaç derece?

Mersin sıcaklık 34 hissedilen 42 öylebir nem varki yanıyoruz
  19. Arsek

2-3 gecedir ciddi uyku problemi

bendede aynı durum su son 2 3 günde bir şey var venüsmü aymı ne diyorlar ondan heralde AFMSDKLŞFMSDLŞFİ 1688177084 yarın gece 11 10 a kadar uyumamak (kesin çözüm)
  20. Arsek

Hafıza kartı yuttum.

Hafıza kartının içinde virüs yoksa sorun yok 😅
Top Bottom