Neler Yeni

Puff bağımlılık yapar mı

NightWish2434

80+ Silver
Başlıkta

aeaeae

80+
QPWIEJMKOQPWKODPASKDŞLASKŞDLASKŞDLAKSLD

hayır, yapmaz. sigara dediğimiz şey de psikolojik bağımlılıktan ibaret. 48 ile 72 saat içinde tamamen fiziksel olan bağımlılıktan kurtuluyorsun. esasında bunları bırakmak çok kolaydır ancak insanların çoğu iradesiz yaratıklardan ibaret.

herhangi bir tütün ürünü, elektronik sigara ya da puff kullanmıyorum.

Son düzenleme:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Mert Metshi

hayır, yapmaz. sigara dediğimiz şey de psikolojik bağımlılıktan ibaret. 48 ile 72 saat içinde tamamen fiziksel olan bağımlılıktan kurtuluyorsun. esasında bunları bırakmak çok kolaydır ancak insanların çoğu iradesiz yaratıklardan ibaret.
tahmin edeyim liselisin ve puff kullaniyorsun

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik

Kesinlikle katılıyorum 6 yıldır aralıklarla içiyorum özel günlerde vs. keyfi olarak bağımlılık hiçbir zaman yapmadı en son da 3-4 ay önce falan ictim

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli bir zararı varmı peki tek kullanımda?

knk 2,3h zor dayanıyor zaten, sürekli 500 TL verecek durumunda yoksa yapmıyor yani . ama canın istiyor olsada olur olmasada olur kafası
Kesinlikle katılıyorum 6 yıldır aralıklarla içiyorum özel günlerde vs. keyfi olarak bağımlılık hiçbir zaman yapmadı en son da 3-4 ay önce falan ictim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Belli bir zararı varmı peki tek kullanımda?
ilk kulladıgında pg oranına göre değişmekle beraber özllikle vazol serisi ilk 5 6g bogazının içine edicek siser fln sonrasında alısıyorsun hiçbi sıkıntı kalmıyor . sigara gibi düşün sadece alısma süresi daha kısa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk kulladıgında pg oranına göre değişmekle beraber özllikle vazol serisi ilk 5 6g bogazının içine edicek siser fln sonrasında alısıyorsun hiçbi sıkıntı kalmıyor . sigara gibi düşün sadece alısma süresi daha kısa
vazol ilk sey için ağır gelir sana elf barla fln başla daha çok aroma tadı fln var vg miydi pg miydi buhar olanı değil likit diyim o oranı düşük çok fazla acitmaz boğazını

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 kerelik ağzım tatlansın diye almayı düşünüyorum sigaraya başlama vs değil sigaraya asla başlamam.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

vazol ilk sey için ağır gelir sana elf barla fln başla daha çok aroma tadı fln var vg miydi pg miydi buhar olanı değil likit diyim o oranı düşük çok fazla acitmaz boğazını
ve sakın likit yenileme seyine girme almada satılanların çoğu 5 para etmez seyler illaki alacaksan

bunun ikisini al aromayı kendi kafana göre değiştir ama. sonra 10 15g bunları demle . bunlarla yap yapacaksan 50 100 200 tl ye satılan büfelerde olan likitler 5 para etmez seyelr 10 15 tane alıp denemişliğim var hazır likit alınmaz.

1 kerelik ağzım tatlansın diye almayı düşünüyorum sigaraya başlama vs değil sigaraya asla başlamam.
elf bar al geç ozaman vazol hem ağır gelir hemde az aroması var elf bara göre az aroma değilde vg oranı yüksek oldugundan aromayı bastırıyor genelde biraz sigaraya yakın diye içiyorlar,içiyorum

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Elektronik sigara türevleri en az sigara kadar zararlıdır. İçerdiği nikotinin bağımlılık yapma ihtimali vardır.
İçerdiği kimyasalların buhara dönüştürülmesiyle çalışan bu ürünler akciğer yaralanması (EVALI) kanser, boğaz tahriş, kan basıncında anormallikler, damar daralması ve sertleşmesi gibi olumsuz sonuçlara sebep olabilir.
Ağzınızın tatlanması adına farklı bir şey bulmanızı öneririm. Sağlığınız için bu tarz ürünlerden ve alkolden uzak kalmanız önerilir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Elektronik sigara türevleri en az sigara kadar zararlıdır. İçerdiği nikotinin bağımlılık yapma ihtimali vardır.
İçerdiği kimyasalların buhara dönüştürülmesiyle çalışan bu ürünler akciğer yaralanması (EVALI) kanser, boğaz tahriş, kan basıncında anormallikler, damar daralması ve sertleşmesi gibi olumsuz sonuçlara sebep olabilir.
Ağzınızın tatlanması adına farklı bir şey bulmanızı öneririm. Sağlığınız için bu tarz ürünlerden ve alkolden uzak kalmanız önerilir.
buda doğru ama hangi yediğimiz içtiğimiz şey çok faydalı ki ?

çok takmamak lazım 80 yasına kadar kendimi kısıltlayıp yasıcağıma, istediğim seyi yapıp öleceksemde erken ölmeyi tercih ederim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
buda doğru ama hangi yediğimiz içtiğimiz şey çok faydalı ki ?

çok takmamak lazım 80 yasına kadar kendimi kısıltlayıp yasıcağıma, istediğim seyi yapıp öleceksemde erken ölmeyi tercih ederim
Vücuda zarar vermek ve olabilecek sağlık sorunlarını kabul etmek mantıklı ve sağlıklı bir görüş değildir. Sağlıklı veya kanserojen madde, nikotin gibi maddeleri içermeyen bir ürünle de zevk aldığınız aktiviteleri yapabilirsiniz. Yani bu tarz ürünlerin kullanımının herhangi bir savunması olamaz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Vücuda zarar vermek ve olabilecek sağlık sorunlarını kabul etmek mantıklı ve sağlıklı bir görüş değildir. Sağlıklı veya kanserojen madde, nikotin gibi maddeleri içermeyen bir ürünle de zevk aldığınız aktiviteleri yapabilirsiniz. Yani bu tarz ürünlerin kullanımının herhangi bir savunması olamaz.
doğru diyorsunuz bilimse olarak öyle hocam savunmuyorum ama düsüncem böyle bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,665
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom