Neler Yeni

Puff bağımlılık yapar mı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Arda Yıldırım
1 kerelik ağzım tatlansın diye almayı düşünüyorum sigaraya başlama vs değil sigaraya asla başlamam.
Ağzının tatlanacağı yok. Başkalarından etkilenip böyle şeylere başvurma lütfen.

aeaeae

80+
tahmin edeyim liselisin ve puff kullaniyorsun
liseliyim, tütün ürünü, elektronik sigara ya da puff kullanacak kadar aptql değilim

Belli bir zararı varmı peki tek kullanımda?
tabii ki var dostum. hatta o zararın haddi hesabı yok, git müzik dinle, spor yap, kitap oku, anime izle, film izle, dizi izle ya da yt'de evrim ağacı gibi kanallar var o tarz kanallardan yeni şeyler öğren. özellikle bu yaşlarda o tarz şeyler kullanmanın tdk'de aptqldan başka karşılığı yok.

Arkadaş bilgisizliğini bilgi diye okutmaya çalışma lütfen ya. Detaylı anlatasım yok özetle bazı maddeler beyinde etki bırakıyor, sadece tüketirken yaşanıyor bu etkiler. Sonra beyin bu etkileri tekrar tekrar istiyor senden. Sigaranın bağımlılığı bu
tamam iste guzel dostum, yazdim ya oraya fiziksel olan bagimliligin gecmesi 48 saat icmemene bakar diye. kaldi ki nikotinin beyinde biraktigi kimyasal degisiklikler senden devamli sigara istemez, nikotin ister, bununla bas etmek de cok zor bir sey degildir, tamamen mentalitenle ilgilidir. diger modellerin buyuk bir cogunlugu damar yapini bozmaktan, cigerlerini mahvedip 50 metre kosuda nefes nefese kalmandan baska bir seye yaramaz.

Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
Benim içtiğimi nereden çıkardın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki varsayalım içiyorum. Ben damdan atlasam sen de mi atlayacaksın?
Psikolog sana nasıl bi eğitim verdi be kardesimy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,080
Üyeler
163,940
Son üye
Suptuou
Top Bottom