Tanzanyalı Ökkeş
80+ Bronze
Dahası
Sonuçta bir bağımlılık ürünü, tabi ki bağımlılık yapabilir, sonuçta bundada nikotin var.
kesinlikle gerek yok dostum ben sigarayı bırakmak için e sigara kullanmaya başladım ve 1 ay öncesine kadar onuda bıraktım, çevremdeki bağzı arkadaşlarımada elektronik ile sigarayı bırakmalarını sağladım, bu konuda kesinlikle tavsiye ederim ama zevk için asla önermem, vicuda bıraktığı hasar hala daha bilinmiyor etkileri yıl keçtikçe orataya çıkacaktır2 ay öncesine kadar 1 ay kullanmıştım ama bıraktım yaş 16
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulaşmıyacağım o zaman sonradan bağımlı olanları da gördüm en iyi yol bu sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona vereceğim paraya spora başlayacağım sanırım bu daha iyi bir seçenek
sigarayı bırakmak isteyen insanlar için faydalı olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli kullanmak için (1yıl önce) elektronik sigara almıştım ve 1 ay önce onuda tamamen elden çıkardım, açıkçası birazda irade meselesi oluyor çok daha önceden bırakabilirdim.Puff dediğin zımbırtılar gerçekten boşa para israfı. Belki çevren varsa uyguna bulabilirsin ancak onun haricinde 400-500₺ altında bulacağın her puff çakmadır. Hem senin sağlığına zararlı hem de kısa bir süre sonra kömür tadı verip içi yanıyor. Her ay cebinden sırf arada ağzına elma çilek tadı falan gelsin diye 600 çıkartmaya tamamsan bir şey diyemem.
puff çok bağımlılık yapan bir şey değil dostum ama elinin altında olunca dur çekiyim ağzım boş kalmasın tribine giriyorsun o yüzden olmaması sağlığın açısından daha iyipuff almayı düşünüyorum 10k çekimlik hiç kullanmadım kendime ait fakat bir arkadaşın puffından tatmıştım güzel gibi tek seferlik alsam sizce bağımlılık oluşturur mu tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim
Nikotin ne biliyor musun?İçende ölüyor içmeyende dostum. Boşver milletin dediğini canın çekiyorsa al iç. Bağımlı olup olmamak senin elinde olan bir şey. Bizim millet bir şeye bağımlı olmayı o kullanılan maddeden kaynaklı olduğunu zannediyor. Halbu ki senin elinde olan bir durum.
Puff sigara bunlar bilimum zehirdir, Gidin sade/sütlü kahve icin hem zevk verir hemde 2 kupa altı Karaciğeri korur Alzhemir olusumu engeller (Bilimsel olarakta Kanıtlanmıstır.)puff almayı düşünüyorum 10k çekimlik hiç kullanmadım kendime ait fakat bir arkadaşın puffından tatmıştım güzel gibi tek seferlik alsam sizce bağımlılık oluşturur mu tecrübeli olanlar da yorum yaparsa sevinirim
Nikotinin ne olduğunu senden daha iyi biliyorum merak etme 7 sene sigara kullandım. Şimdi ise içmiyorum kendi isteğim ile bir anda bıraktım. 1.5 yıl oldu ağzıma bile sürmedim.Nikotin ne biliyor musun?