Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Burun ameliyatından sonra nefes alamıyorum

Uyurken nasıl oluyor ağzından mı alıp veriyorsun nefesi ?Yoksa çok az da olsa bir miktar açık mı burun kanalları?
  2. Banxtre

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Bir yumruk yemek insanın canını bir anlığına acıtır ve insan vücudu kısa bir süre boyunca iyileşir. Bir yumruk yiyeceğini bilmek ise insanı korku içinde yaşatır çünkü ne zaman nerede ne şekilde yiyeceği belli değildir ve hep o korku içinde yaşar ,korku ise bağışıklık sistemini çökeltir ,mutlu...
  3. Banxtre

Arka bacak ve kalca arasi kalan kismin adi nedir?

Uyluk kemiği veya anatomik ismi olan Femur olarak adlandırılıyor.
  4. Banxtre

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

Bynogame mi olm bu :D
  5. Banxtre

Hastalıkta 2.Dalga başlıyor.

Varsa eklersin ,böyle kuru paylaşım yapınca bilgi kirliliği oluşuyor.
  6. Banxtre

Hastalıkta 2.Dalga başlıyor.

Kaynaksız bilgi paylaşımı yapmayın .
  7. Banxtre

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

10 tane biyoloji sorusu sorsam bilemeyecek adamlar kenar köşe dandik sitelerin haberlerine inanarak aşı yorumu yapıyor,olan ölüyor diyor ... Yaptırma zaten bu kafa ile ,doğal seçilim ile yok olmak senin tercihin. Siz kim aşı hakkında yorum yapmak kim...
  8. Banxtre

Hiç sülük yaptırmış olan var mı?

Yani,özel bir tıbbi dayanağım yok ama hadi koydurdu diyelim burnunuzdaki mukus tabakanın oradaki tıkanıklığına nasıl bir çare olabilir sülük? Enfeksiyon ihtimali yüksek bu tarz şeylerin ,bu tarz bir durum için bu riske girilmesini önermem şahsen. Bir de koyulan sülüklerin daha önce kimsede...
  9. Banxtre

F/P maden suyu önerisi

Beypazarı dışında maden suyu yok piyasada :d Ötekiler soda .D
  10. Banxtre

2.Doz Aşı Tarihi Aldım Fakat Bana Biraz Erken Geldi

@DOGANALPASLAN Hocam 8-12 Hafta diye hatırlıyorum,bir de siz değerlendirin isterseniz. (Cevaplarsanız alıntı atın hocam)
  11. Banxtre

Muabbet Kuşumun Sağ Kanatına Ne oldu?(Sağ Kanadı Titriyor)

@kandes22 Hocam bir de sen bak.
  12. Banxtre

Gözlük mü Lens mi?..

Dışarıda çok bulunuyorsan lens ,iç mekandaysan gözlük. Lens çok masraflı ve pek sağlıklı olduğu söylenemez.Göz yuvarlağının şeklini bozuyor ve aşırı derecede titizlik gerektiriyor.
  13. Banxtre

Alkış çalmak sivilce yapar mı?

Konu sahibi sorusuna cevabı aldığına göre konu kilitlenebilir. Başlık seçimini de bilerek düzeltmedim ,kalsın ikonik bir seçim...
  14. Banxtre

Alkış çalmak sivilce yapar mı?

Başlık ...
  15. Banxtre

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

Doktorun varsa bir danış. Ben tıp okuyorum lakin daha hazırlıktayım ama babam yıllar önce dayanılmaz karın ağrısı ile eve gelmişti ve gittikçe ağrı artmıştı, Yerinden kalkamayacak duruma gelmişti hastaneye yetiştirdik operasyon ile alındı.
  16. Banxtre

Hastalığımı bilen var mı araştırdım bulamadım

Hocam patlasa yerinde duramaz ama rahatsızlık geçmezse ve sağ bölgede bastırınca ağrı oluyorsa apandisitin habercisi diye biliyorum.
  17. Banxtre

Tebrikler! İnternete göre ÖLÜ çıktım.

İnternetten hastalık araştırıp teşhis koymak yanlıştır.Doktorlar bile o kadar eğitim almasına rağmen tek seferde teşhis koymaktan kaçınabiliyorlarken sizin internetten araştırarak teşhis koymanız yanlış olacaktır. Ağrınız sizi çok rahatsız ediyorsa ve devam ediyorsa doktora görünmek en iyisi...
  18. Banxtre

Sigarayı Bıraktım Öksürme problemi başladı

Biz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyiz :D . @DOGANALPASLAN Bizi gözardı etmeyiniz lütfen...
  19. Banxtre

Gözlüğüm kırıldı napıcam

Yalan söylemek bedava. Konuda öyle bir şey yazmıyor . Kırıldıysa yaptıracaksın boş yapmak için konu açmayın işgal etmeyin ana sayfayı.
  20. Banxtre

Gözlüğüm kırıldı napıcam

Git yaptır. Konu açmak için konu açmayın lütfen.
Top Bottom