Cankmkn
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 373
- İsim
- Can
Kimse onlardan daha akıllı şunlardan daha akıllı diye bi muhabbet yapmıyor yaptırmak istemeyen yaptırmaz bu kadar basit olay.Gidip araştırabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışmaları düzgün şekilde yapılıyorsa bir aşıda kısa-uzun vade de tehlikeli bir durum çıkma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğu bilinen bir gerçek.Faz çalışmaları da gerekenden katlarca fazla kişide yapılırsa yan etki için zamana gerek olmadığını faz çalışmalarından bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta sonra çıkabileceği biliniyor.Çıktı mı? Çıkmadı
Bizim halkımız bi akıllı ya doktor,bilim adamından daha iyi biliyor.Neden? Çünkü akıllı.
Ben aşımı oldum kardeşim diyeceksin ki neden o zaman karşı çıkıyosun ben insanların üzerine baskı yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum dediğim gibi kimse bişey yaptırmak zorunda değilİnaktif aşı olabilrsiniz Doktorum 2 Sinovac+ 1 Doz Turkovac önermişti bu durum icin. Bu Konuda en ama en yetkili doktor oldugunu söyleyebilrim.
Kendiside 2 Doz Sinovac oldugunu ve 1 yıldır yan etki görmediğini söylüyor. Tabii kendiniz araştırmalılısınız