Neler Yeni

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Gidip araştırabilirsin :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmaları düzgün şekilde yapılıyorsa bir aşıda kısa-uzun vade de tehlikeli bir durum çıkma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğu bilinen bir gerçek.Faz çalışmaları da gerekenden katlarca fazla kişide yapılırsa yan etki için zamana gerek olmadığını faz çalışmalarından bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta sonra çıkabileceği biliniyor.Çıktı mı? Çıkmadı

Bizim halkımız bi akıllı ya doktor,bilim adamından daha iyi biliyor.Neden? Çünkü akıllı.
Kimse onlardan daha akıllı şunlardan daha akıllı diye bi muhabbet yapmıyor yaptırmak istemeyen yaptırmaz bu kadar basit olay.

İnaktif aşı olabilrsiniz Doktorum 2 Sinovac+ 1 Doz Turkovac önermişti bu durum icin. Bu Konuda en ama en yetkili doktor oldugunu söyleyebilrim.
Kendiside 2 Doz Sinovac oldugunu ve 1 yıldır yan etki görmediğini söylüyor. Tabii kendiniz araştırmalılısınız
Ben aşımı oldum kardeşim diyeceksin ki neden o zaman karşı çıkıyosun ben insanların üzerine baskı yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum dediğim gibi kimse bişey yaptırmak zorunda değil

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Kimse onlardan daha akıllı şunlardan daha akıllı diye bi muhabbet yapmıyor yaptırmak istemeyen yaptırmaz bu kadar basit olay.

Ben aşımı oldum kardeşim diyeceksin ki neden o zaman karşı çıkıyosun ben insanların üzerine baskı yapmanın saçma olduğunu düşünüyorum dediğim gibi kimse bişey yaptırmak zorunda değil
Virüsün tehlikesini bitirmek için olmak zorunda!

Ben aşı oldum ve aşı olmayan insanlar için tedbirliyim.Oldu başka? Gitsin aşı olsun.Onlar yüzünden hala maske takıyoz.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Virüsün tehlikesini bitirmek için olmak zorunda!
Buna sen karar veremezsin devlet buna yaptırımlar uyguluyor zaten gerekli kısıtlamalar veya haftada2 defa pcr testi istemesi gibi

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
nasıl yani %0.000000000000000000001 ihtimalle ölme riskimi var omg hayatta olamam

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
İlerideki yıllarda ne olacağı belli olmadığı için ben de öyleydim fakat paşa paşa 2 doz baynotek olduk.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Buna sen karar veremezsin devlet buna yaptırımlar uyguluyor zaten gerekli kısıtlamalar veya haftada2 defa pcr testi istemesi gibi
Aşı olmayanın adam akıllı düşünmesi gerekli.Aşı olmayan insanlara da yanlış düşüncede olduğunu söylemek ve bu kişiye doğru olanları göstermek gerek.Aşı olmadı diye okulları kapatın diyorlar öğrenciler de istemiyor diyorlar.Aşı ol kardeşim banane çocuğunu göndermiyorsan gönderme okula karışma hakkın yok.Neredeyse tüm öğrenciler kapanmamasını istiyor ama allah allah şuna bak öğrencilerin tümünün okulların kapanmasını istediği yalanı dolaşıyor millette.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Aşı olmayanın adam akıllı düşünmesi gerekli.Aşı olmayan insanlara da yanlış düşüncede olduğunu söylemek ve bu kişiye doğru olanları göstermek gerek.Aşı olmadı diye okulları kapatın diyorlar öğrenciler de istemiyor diyorlar.Aşı ol kardeşim banane çocuğunu göndermiyorsan gönderme okula karışma hakkın yok.Neredeyse tüm öğrenciler kapanmamasını istiyor ama allah allah şuna bak öğrencilerin tümünün okulların kapanmasını istediği yalanı dolaşıyor millette.
Okul konusunda haklısınız eğitim aksadı ama öğrenciler istemiyolardır bazıları neden çünkü covid olupta evde yaşlı annesi babası dedesi vs olanlar olabilir kendi için değil ailesi için korkan öğrenciler olabilir.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Okul konusunda haklısınız eğitim aksadı ama öğrenciler istemiyolardır bazıları neden çünkü covid olupta evde yaşlı annesi babası dedesi vs olanlar olabilir kendi için değil ailesi için korkan öğrenciler olabilir.
Aşı olsunlar korkmasınlar.Okulların kapanmasını isteyen kesimin okumak istemeyen kesim olduğu biliniyor.Okulda da illa ki sormuştur öğretmenler kapanmasını isteyen var mı diye 35 kişilik sınıftan sadece 3-5 kişi istiyor.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,377
İsim
Hakan
Oldum aşı, gayet de normal mis gibi.
toplumda kendini ayerı yerde gören düşünmeyi yitirmiş veya kullanmayan topluluk, doktor ve firmalardan daha iyi biliyorlar zaten aldırmamak gerekli o varlıkları.

samet4747

80+ Platinum
10 yaşındaki birinin bana bunu demesi üzücü, Aşı olmayan herkesin bana karşı topluma karşı ülkeye karşı sorumluluğu var bunu düşünemeyecek kadar sorumsuzsan daha da bir şey yazmama gerek kalmadı herhalde, anlamış olman lazım anlamadıysan 3-4 kere daha oku.
Toplum da herkes birey, sorumluluğu vardır yoktur fark etmez. Seni ilgilendiren burada konu açmanı gerektiren bir durum yok. Ayrıca bana 10 yaşında demen falan... Çok saçma bir bireysin.

NespaY

80+ Silver
Toplum da herkes birey, sorumluluğu vardır yoktur fark etmez. Seni ilgilendiren burada konu açmanı gerektiren bir durum yok. Ayrıca bana 10 yaşında demen falan... Çok saçma bir bireysin.
Okuldan sa diye yorumun var sen hala nasıl buraya yazma yüzü buluyorsun anlamıyorum, saçma bivey bivadev

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom