PalaDayı
80+
okBiontechte öyle gidip bak araştır diyorum.Vücuduna geliyor bu gelirse böyle yapcan diyor 3 gün sonra çıkıyor gerekli bilgiyi verince.
okBiontechte öyle gidip bak araştır diyorum.Vücuduna geliyor bu gelirse böyle yapcan diyor 3 gün sonra çıkıyor gerekli bilgiyi verince.
Halkın çoğusu aşılanmadığı sürece aşı olanlar karantinaya giriyor virüsü kaparsa.Aşı olan az insan kalırsa karantina aşı olanlara kalkar ve virüsü kapınca grip gibi veya hiç anlamadan geçirir.Covid kapıp vücudunda çoğalabileceği için ve covidden dolayı ciddi bir sorununun çıkma ihtimalinin olabileceğinden dolayı aşı olmalı insanlar.Aşının faydaları fazla virüsün zararları fazla.Aşı bulunsada yaptırsam diyenlerdendim bende ama şuan emin değilim. Üniversitem aşı olmayanları almayacakmış bu yüzden mecbur yaptırıcam gibi duruyor veya sürekli PCR testi yaptırıcam. Evet aşı hiç bir zaman %100 koruma sağlayacak denmedi ama aşı olup covid olanların sayısıda gerçekten çok ama çok fazla bu kadarda olmaması lazım diye düşünüyorum. Mutlaka koruma sağlıyordur sonuçta vücudumuza zayıflatılmış covid alıyoruz ve bi bağışıklık kazanmamız muhtemel.. Bilemiyorum Altan..
bi varsayıma dayanarak hiç bi işlem yapamazsın kardeşim dediğim gibi insanlar güvenmeyebilir bu gayet normal aşı yaptırmaya gittiğinizde size kağıt imzalatıyolar yan etkileri bilinmemekte diye bunun sorumluluğunu alıyosan yaptırırsan almıyosan yaptırmazsın bu olay budur kimseye aşı yaptırmak zorundasın diye baskı yapamazsın yanlış.Asi olmayanlarin kesin olarak bulastirdigini biliyoruz en azından değil mi canım kardeşim.
bi varsayıma dayanarak hiç bi işlem yapamazsın kardeşim dediğim gibi insanlar güvenmeyebilir bu gayet normal aşı yaptırmaya gittiğinizde size kağıt imzalatıyolar yan etkileri bilinmemekte diye bunun sorumluluğunu alıyosan yaptırırsan almıyosan yaptırmazsın bu olay budur kimseye aşı yaptırmak zorundasın diye baskı yapamazsın yanlış.
Normal ilaç içip ölende varBiontech olup ölenler var bu yüzden olabilir
Zayıftalılmış vürüs aşısı yok türkiyede dünyada da örneği olmaması lazım suanda adayları var ama. Inaktif tamamen ölü virüsün parcalarını (Sinovac) yada Virüsün antikorunu ürettirecek maddeyi (Pfizer-Biontech) alıyoruz.Aşı bulunsada yaptırsam diyenlerdendim bende ama şuan emin değilim. Üniversitem aşı olmayanları almayacakmış bu yüzden mecbur yaptırıcam gibi duruyor veya sürekli PCR testi yaptırıcam. Evet aşı hiç bir zaman %100 koruma sağlayacak denmedi ama aşı olup covid olanların sayısıda gerçekten çok ama çok fazla bu kadarda olmaması lazım diye düşünüyorum. Mutlaka koruma sağlıyordur sonuçta vücudumuza zayıflatılmış covid alıyoruz ve bi bağışıklık kazanmamız muhtemel.. Bilemiyorum Altan..
olayı sapıtıyosun dediğim gibi aşı olmadan sana imzalaman için kağıt veriyolar ordada diyor aşının uzun zaman etkileri bilinmemekte bunun sorumluluğunu almıyoruz diye bundan dolayı yaptırmak istemeyen olabilir gayet doğalKardeşim ne varsayımı bunun üzerine devletler bilim adamları çalışıyor gelmiş varsayım diyorsun. Bir saçmalamayın ya.
Eğer aşının ne olduğunu falan biliyorsan bir sorun çıkma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu da bilirsin.olayı sapıtıyosun dediğim gibi aşı olmadan sana imzalaman için kağıt veriyolar ordada diyor aşının uzun zaman etkileri bilinmemekte bunun sorumluluğunu almıyoruz diye bundan dolayı yaptırmak istemeyen olabilir gayet doğal
ahahahha peki kardeşimEğer aşının ne olduğunu falan biliyorsan bir sorun çıkma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğunu da bilirsin.
Gidip araştırabilirsinahahahha peki kardeşim
Çalışmaları düzgün şekilde yapılıyorsa bir aşıda kısa-uzun vade de tehlikeli bir durum çıkma ihtimalinin yok denecek kadar az olduğu bilinen bir gerçek.Faz çalışmaları da gerekenden katlarca fazla kişide yapılırsa yan etki için zamana gerek olmadığını faz çalışmalarından bir kaç gün sonra veya bir kaç hafta sonra çıkabileceği biliniyor.Çıktı mı? ÇıkmadıGidip araştırabilirsin
İnaktif aşı olabilrsiniz Doktorum 2 Sinovac+ 1 Doz Turkovac önermişti bu durum icin. Bu Konuda en ama en yetkili doktor oldugunu söyleyebilrim.olayı sapıtıyosun dediğim gibi aşı olmadan sana imzalaman için kağıt veriyolar ordada diyor aşının uzun zaman etkileri bilinmemekte bunun sorumluluğunu almıyoruz diye bundan dolayı yaptırmak istemeyen olabilir gayet doğal