Neler Yeni

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

mesut3467

80+ Bronze
Farklı bir bakış açısı ile asi olanların olmayanlarla derdi ne diye sormak istiyorum.

Ek olarak doktorlardan iyi mi biliyorsun diyenlere doktorların içerisinde bile yaptırmayanlar olduğunu söylüyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Ben de aşı olmadım ve bu herkesin kendi kararı isteyen olur isteyen olmaz boş konuşmayın
insanların korkusu yan etkileri sizin saçmladığınız gibi 3-5 kollu çocuğum olacak diyen kimseyi ne gördüm ne de duydum çip,kısırlık vs. hikaye insanlar yan etkilerinden korktukları için aşı olmuyor....
NOT: aşı olduğu halde ölen bazı kişileri tanıyorum
bilimiyor daha aşı bulunalı 7-8 ay oldu uzun vaadede neler olacağını insanlar değil bilim adamları da bilmiyor.Bu aşı kısaca şöyle anlatılabilir zamanında teryeağı azdı o yüzden margarin ortaya çıktı margarinin zararları yavaş yavaş ortaya çıktı.Ben kesinlikle aşı karşıtı değilim ama şahsen aşı olmayacağım
3 gün sonra vücuttan atılan şeyin uzun vadesinden bahsediyorsunuz hala.Git araştır akıl var.Gidip çalışmalarda ki insan sayısı az olursa nolur çok olursa nolur gidip araştır.Git aşılarda tehlikeli bir durum hangi şartlarda ortaya çıkar araştır.Araştır kardeşim hala bilmiyorsunuz.

Sagittarius

80+ Silver
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
Kısırlık mi yapar ben asi olmucam

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
Biz aşı değil aşıyı reklam etmek için her koronadan ölene "AŞISIZ" diye sunan yalan haberlere kızıyoruz.
Biz deney faresi olmak istemiyoruz.
Artık şu konuları açıp insanları germeyin !
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte cevap budur. uzun sürede yavaş yavaş öldüren kansere bile çözüm bulunamamışken henüz çıkalı 1.5 yıl olan ölümcül hastalığa çare bulunuyor uzun vadede kimse bir şey olmaz diyemez ( karşıt değilim sadece gerekli bulmuyorum )
Kanserin ilacı yıllar önce bulundu...
Allah aşkına sen para kazandığın işi çöpe atarmısın ?
Kanser gibi bir kemoterapi vb. sermaye varken neden tedavisi açıklansın ?

knozhupgrade

80+ Bronze
Aşı Karşıtları : aşı öldürüyor
Aşı Olanlar : biz aşı olduk, tank geçse bir şey olmaz.
Devlet : 5. doz geliyor

..

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Koyun gibi bizim insanımız çünkü bilinen tanınan bir apt*l çıkıp böyle saçma sapan yalanları gündem edince bizim cahil milletimizde atlıyor
geçen gördüm 65 yaşında teyzeye soruyorlar neden aşı karşıtısınız diye kısırlık yapıyor oğlum diyor şaka gibi 65 yaşında :D

Yazık bizim milletimize çok acıyorum bazı insanlara...

PalaDayı

80+
3 gün sonra vücuttan atılan şeyin uzun vadesinden bahsediyorsunuz hala.Git araştır akıl var.Gidip çalışmalarda ki insan sayısı az olursa nolur çok olursa nolur gidip araştır.Git aşılarda tehlikeli bir durum hangi şartlarda ortaya çıkar araştır.Araştır kardeşim hala bilmiyorsunuz.
3 gün sonra vücuttan aşının içeriklerinin hiç biri aşıda olmaz amma velakin ilk ŞILndığı zaman direkt bağşıklık sistemi ile teması var yani ne yapıyorsa bağışıklık sistemine teması var ve vücuda tamamen yabancı bir madde etkileri sonra ortaya çıkan maddeler olabilir ki biz bunları 2-3 sene sürmeden anlayamayız

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Basit bir mantık
Diyelim ki aşı karşıtları haklı ve bill gates bizi öldürmek için zaman ayarlı bir kimyasal yaptı, bize veriyor. Hepimiz ölürsek geriye kim kalıyor ?
Aşı karşıtları, bill gates'ten nefret eden insanlar.
peki Bill gates ona biat edenleri mi , onun karşısında olan insanların mı yaşamasını ister?
Eğer Arda'nın babası(LM) değilseniz herhalde karşınızdakilerin ölmesini istersiniz.
+Olarak eğer aşı karşıtları haklıysa 3 yıl içinde tüm doktorlar öleceğinden Veba gibi hastalıklar toplumların sonunu getirir zaten. Rahat olun arkanıza yaslanın komploları değil bilimi dinleyin.
bazı aşırı dindar kesimde virüsü allah yaratıyor insan nüfusunu azaltmak için yapıyor bunu belirli bi sayıya gelince kendisi yok olur allahın işine karışmayın falan diyorlar en uç noktası bu (tabii ki aşının içinde çip var diyenlerden sonra) xddd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koyun gibi bizim insanımız çünkü bilinen tanınan bir apt*l çıkıp böyle saçma sapan yalanları gündem edince bizim cahil milletimizde atlıyor
geçen gördüm 65 yaşında teyzeye soruyorlar neden aşı karşıtısınız diye kısırlık yapıyor oğlum diyor şaka gibi 65 yaşında :D

Yazık bizim milletimize çok acıyorum bazı insanlara...
yaş 65 iş bitmemiş maşallah ne diyeyim

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
3 gün sonra vücuttan aşının içeriklerinin hiç biri aşıda olmaz amma velakin ilk ŞILndığı zaman direkt bağşıklık sistemi ile teması var yani ne yapıyorsa bağışıklık sistemine teması var ve vücuda tamamen yabancı bir madde etkileri sonra ortaya çıkan maddeler olabilir ki biz bunları 2-3 sene sürmeden anlayamayız
Biontechte öyle gidip bak araştır diyorum.Vücuduna geliyor bu gelirse böyle yapcan diyor 3 gün sonra çıkıyor gerekli bilgiyi verince.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Aşı bulunsada yaptırsam diyenlerdendim bende ama şuan emin değilim. Üniversitem aşı olmayanları almayacakmış bu yüzden mecbur yaptırıcam gibi duruyor veya sürekli PCR testi yaptırıcam. Evet aşı hiç bir zaman %100 koruma sağlayacak denmedi ama aşı olup covid olanların sayısıda gerçekten çok ama çok fazla bu kadarda olmaması lazım diye düşünüyorum. Mutlaka koruma sağlıyordur sonuçta vücudumuza zayıflatılmış covid alıyoruz ve bi bağışıklık kazanmamız muhtemel.. Bilemiyorum Altan..

Top Bottom