Ben de aşı olmadım ve bu herkesin kendi kararı isteyen olur isteyen olmaz boş konuşmayın
insanların korkusu yan etkileri sizin saçmladığınız gibi 3-5 kollu çocuğum olacak diyen kimseyi ne gördüm ne de duydum çip,kısırlık vs. hikaye insanlar yan etkilerinden korktukları için aşı olmuyor....
NOT: aşı olduğu halde ölen bazı kişileri tanıyorum
3 gün sonra vücuttan atılan şeyin uzun vadesinden bahsediyorsunuz hala.Git araştır akıl var.Gidip çalışmalarda ki insan sayısı az olursa nolur çok olursa nolur gidip araştır.Git aşılarda tehlikeli bir durum hangi şartlarda ortaya çıkar araştır.Araştır kardeşim hala bilmiyorsunuz.bilimiyor daha aşı bulunalı 7-8 ay oldu uzun vaadede neler olacağını insanlar değil bilim adamları da bilmiyor.Bu aşı kısaca şöyle anlatılabilir zamanında teryeağı azdı o yüzden margarin ortaya çıktı margarinin zararları yavaş yavaş ortaya çıktı.Ben kesinlikle aşı karşıtı değilim ama şahsen aşı olmayacağım
bu benBen kesinlikle aşı karşıtı değilim ama şahsen aşı olmayacağım
Kısırlık mi yapar ben asi olmucamAşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
Biz aşı değil aşıyı reklam etmek için her koronadan ölene "AŞISIZ" diye sunan yalan haberlere kızıyoruz.Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
Kanserin ilacı yıllar önce bulundu...işte cevap budur. uzun sürede yavaş yavaş öldüren kansere bile çözüm bulunamamışken henüz çıkalı 1.5 yıl olan ölümcül hastalığa çare bulunuyor uzun vadede kimse bir şey olmaz diyemez ( karşıt değilim sadece gerekli bulmuyorum )
Koyun gibi bizim insanımız çünkü bilinen tanınan bir apt*l çıkıp böyle saçma sapan yalanları gündem edince bizim cahil milletimizde atlıyorAşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
3 gün sonra vücuttan aşının içeriklerinin hiç biri aşıda olmaz amma velakin ilk ŞILndığı zaman direkt bağşıklık sistemi ile teması var yani ne yapıyorsa bağışıklık sistemine teması var ve vücuda tamamen yabancı bir madde etkileri sonra ortaya çıkan maddeler olabilir ki biz bunları 2-3 sene sürmeden anlayamayız3 gün sonra vücuttan atılan şeyin uzun vadesinden bahsediyorsunuz hala.Git araştır akıl var.Gidip çalışmalarda ki insan sayısı az olursa nolur çok olursa nolur gidip araştır.Git aşılarda tehlikeli bir durum hangi şartlarda ortaya çıkar araştır.Araştır kardeşim hala bilmiyorsunuz.
bazı aşırı dindar kesimde virüsü allah yaratıyor insan nüfusunu azaltmak için yapıyor bunu belirli bi sayıya gelince kendisi yok olur allahın işine karışmayın falan diyorlar en uç noktası bu (tabii ki aşının içinde çip var diyenlerden sonra) xdddBasit bir mantık
Diyelim ki aşı karşıtları haklı ve bill gates bizi öldürmek için zaman ayarlı bir kimyasal yaptı, bize veriyor. Hepimiz ölürsek geriye kim kalıyor ?
Aşı karşıtları, bill gates'ten nefret eden insanlar.
peki Bill gates ona biat edenleri mi , onun karşısında olan insanların mı yaşamasını ister?
Eğer Arda'nın babası(LM) değilseniz herhalde karşınızdakilerin ölmesini istersiniz.
+Olarak eğer aşı karşıtları haklıysa 3 yıl içinde tüm doktorlar öleceğinden Veba gibi hastalıklar toplumların sonunu getirir zaten. Rahat olun arkanıza yaslanın komploları değil bilimi dinleyin.
yaş 65 iş bitmemiş maşallah ne diyeyimKoyun gibi bizim insanımız çünkü bilinen tanınan bir apt*l çıkıp böyle saçma sapan yalanları gündem edince bizim cahil milletimizde atlıyor
geçen gördüm 65 yaşında teyzeye soruyorlar neden aşı karşıtısınız diye kısırlık yapıyor oğlum diyor şaka gibi 65 yaşında
Yazık bizim milletimize çok acıyorum bazı insanlara...
Biontechte öyle gidip bak araştır diyorum.Vücuduna geliyor bu gelirse böyle yapcan diyor 3 gün sonra çıkıyor gerekli bilgiyi verince.3 gün sonra vücuttan aşının içeriklerinin hiç biri aşıda olmaz amma velakin ilk ŞILndığı zaman direkt bağşıklık sistemi ile teması var yani ne yapıyorsa bağışıklık sistemine teması var ve vücuda tamamen yabancı bir madde etkileri sonra ortaya çıkan maddeler olabilir ki biz bunları 2-3 sene sürmeden anlayamayız