Neler Yeni

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
Bizim aşı karşıtları bile cahil nedenleri çok saçma. Bu tür virüs e karşı etkili aşılar en az 5 sene test sürecinden geçip sunuluyor. Malesef acil kullanım onayından herkese bu aşıyı yapmayı tembihlediler aşı kısa vadede çok etkili koruyucu ama uzun vadede üretici firmalar bile etkisini ne olacağını bilmiyor. O yüzden evrak üstünde bütün sorumluluğun bize ait olduğu bir kağıt onaylatıyorlar. Aşı güvenli ama firmalar ve aracılar güvensizlik yaratıyor bana göre. Daha güncel veya Türk aşısı çıkana kadar beklemek bence güzel seçenek.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Aşı karşıtı değilim olan olur olmayan olmaz. Şahsen ben olmadım sebebi de açık. He bu olmayacağım anlamına gelmez. Firma ve devletler aşının arkadında durursa tüm testlerini objektif ortaya koyarsa neden olmayayım. Bazı şeylerde var tabi saçma. 1trilyon doz aşı neden üretlcek mesela. Yani dünya ğzerinde herkese 30 yıl yetecek miktşr bu. Ya da benim kuzen 2 biontech olmasına rağmen neden entube ve crp değeri 350 de hani hafif atlatacaktı. Şahsen aşıdan ziyade vucudumu ve bağışıklığımı dinç tutar düzgğn beslenir giderim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom