DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Tövbe estağfurullahBirde bazıları diyor ki hatta göze bile faydalı.
Tövbe estağfurullahBirde bazıları diyor ki hatta göze bile faydalı.
Şimdi ben bunu babama desem ne demek kanıtlanmış faydası yok ben çok faydasını gördüm derHiçbir kanıtlanmış faydası yok.
İstemiyorum diyeceksin zorla yaptırmasın bir zahmet o ne öyle ya?Şimdi ben bunu babama desem ne demek kanıtlanmış faydası yok ben çok faydasını gördüm der
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DOGANALPASLAN Ne desem babama yaptırmaz sence?
Babanızı tanımadığım için bir şey diyemem. Ne rahatsızlığın var da baban sana sülük yapmak istiyor?Şimdi ben bunu babama desem ne demek kanıtlanmış faydası yok ben çok faydasını gördüm der
@DOGANALPASLAN Ne desem babama yaptırmaz sence?
Burun tıkanıklığına sülük tedavisi mi? Bir yaşıma daha bastım. Yapmayın.Burun tıkanıklığı, ama şu an bi sıkıntı yok tatile gittim de tuzlu su iyi gelmiştir biraz
Allaaah ilk defa duydum denemeyin bence.burnumun yanlarına koyduracakmış
Yani,özel bir tıbbi dayanağım yok ama hadi koydurdu diyelim burnunuzdaki mukus tabakanın oradaki tıkanıklığına nasıl bir çare olabilir sülük?burnumun yanlarına koyduracakmış
Burun tıkanıklığının sülükle geçmesini beklemeyin. Sinüs tedavisi vs. şeylere bakın yani sülük ne ya aopwkjetroıBabam genelde yüzüne yaptırır sülük
ama ben bir sıkıntı görmedim de..
Of mis misBabam genelde yüzüne yaptırır sülük
ama ben bir sıkıntı görmedim de..
başkalarına koyduğu sülükleri koymuyormuş yaptıracağı adamYani,özel bir tıbbi dayanağım yok ama hadi koydurdu diyelim burnunuzdaki mukus tabakanın oradaki tıkanıklığına nasıl bir çare olabilir sülük?
Enfeksiyon ihtimali yüksek bu tarz şeylerin ,bu tarz bir durum için bu riske girilmesini önermem şahsen.
Bir de koyulan sülüklerin daha önce kimsede kullanılmaması gerektiğini de ekleyeyim ,eğer aynı sülük başkasından sonra sizde kullanılırsa kan yolu ile bulaşan hastalıkların size geçme ihtimali var bilginiz olsun .
bunu kullandım ben işe yaradı ama sonra tekrar başladıBurun tıkanıklığının sülükle geçmesini beklemeyin. Sinüs tedavisi vs. şeylere bakın yani sülük ne ya aopwkjetroı
Of mis mis