Neler Yeni

Hiç sülük yaptırmış olan var mı?

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Hayır bazıları sahih olmayan hadislerden vs yaptırdı diyor siz de yaptırın şöyle böyle. Dini kullanıyorlar genelde, ona atıf yaptım. Dini kullanarak bu gibi uygulamalara çekiyorlar insanları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bu yanlış, sülüklerim vücuttaki kirli kanı emmesi gibi bir durum yok. Vücutta kirli kan diye bir şey yok çünkü o fikir 1000 yıl önce çürütüldü.
Dün gittim babamla. Sülük beni ısırmadı :D 2-3 tane yöntem denedik bir de

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam büyük ihtimalle inanmayacaksınız ama yanlış yazmışım, o sırada kapıya biri geldi kafam karıştı yanlış yazmışım, asıl sorum şu olacaktı

kirli kanın olmadığı kanıtlanmadı bildiğim kadarıyla ve insanlarda kirli kan olduğundan eminim. Kaynak link falan atabilir misiniz?
Kirli kan ne hocam Allah rızası için? Galen tıbbını mı tartışalım şimdi? Menstrual döngüde rahimde gerçekleşen olaylar sonucu çıkan şeylere kirli kan diyorsanız bir şey söylememe gerek yok bence. Ayrıca iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, kirli kan denen bir olgu 1000 yıldır yok. Siz nerede ve nasıl okudunuz bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

insanlarda kirli kan olduğundan eminim
Oksijence az kana kirli kan diyorsak vay halimize 😬

TahinPekmez

80+ Silver
Annemde diş eti çekilme sorunu vardı, damaktan parça alındı ve aşağı çekilen diş etine yamandı, iyileşti ama 4 sene sonra tekrar etti. Doktor bütün dişler dökülür dedi, ablası da genç yaşta aynı sıkıntıdan dişlerini kaybetmiş. Annemin diş etine sülük yaptılar ön üst ve ön alt diş etine. Annem tamamen iyileşti. Ama yapan kişi sülüğü elinden kaçırmıştı ağzında geri yakaladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom