Onurkotlutok05
80+ Gold
Ben sağa kusuyorumKanka gel beraber ne tarafa kusuyoruz
Ben sağa kusuyorumKanka gel beraber ne tarafa kusuyoruz
1 gün boyunca kanıyor .Nasıl çok kanamam olacak yani? Ne zaman geçer peki ve ne gibi enfeksiyonlar?
Dün gittim babamla. Sülük beni ısırmadı 2-3 tane yöntem denedik bir deHayır bazıları sahih olmayan hadislerden vs yaptırdı diyor siz de yaptırın şöyle böyle. Dini kullanıyorlar genelde, ona atıf yaptım. Dini kullanarak bu gibi uygulamalara çekiyorlar insanları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bu yanlış, sülüklerim vücuttaki kirli kanı emmesi gibi bir durum yok. Vücutta kirli kan diye bir şey yok çünkü o fikir 1000 yıl önce çürütüldü.
Peki hocam konuyla alakasız ama kadınlarda regl niye oluyor ozaman her ay ?Vücutta kirli kan diye bir şey yok çünkü o fikir 1000 yıl önce çürütüldü.
Ciddi bir soru mu hocam?Peki hocam konuyla alakasız ama kadınlarda regl niye oluyor ozaman her ay ?
Hiçmi biyoloji dersi almadınız?Peki hocam konuyla alakasız ama kadınlarda regl niye oluyor ozaman her ay ?
Hiçmi biyoloji dersi almadınız?
Hocam büyük ihtimalle inanmayacaksınız ama yanlış yazmışım, o sırada kapıya biri geldi kafam karıştı yanlış yazmışım, asıl sorum şu olacaktıCiddi bir soru mu hocam?
Kirli kan ne hocam Allah rızası için? Galen tıbbını mı tartışalım şimdi? Menstrual döngüde rahimde gerçekleşen olaylar sonucu çıkan şeylere kirli kan diyorsanız bir şey söylememe gerek yok bence. Ayrıca iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir, kirli kan denen bir olgu 1000 yıldır yok. Siz nerede ve nasıl okudunuz bilmiyorum.Hocam büyük ihtimalle inanmayacaksınız ama yanlış yazmışım, o sırada kapıya biri geldi kafam karıştı yanlış yazmışım, asıl sorum şu olacaktı
kirli kanın olmadığı kanıtlanmadı bildiğim kadarıyla ve insanlarda kirli kan olduğundan eminim. Kaynak link falan atabilir misiniz?
Oksijence az kana kirli kan diyorsak vay halimizeinsanlarda kirli kan olduğundan eminim