Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

🚨 Türkiye'de tüm sağlık çalışanları 2 gün işi bırakıyor!

Dün bu konunun üstüne @Abdullah Hacıgül ün storysini izleyen var mı ? Geçmişte bir strepsils olayı vardı Abdullahın. Bir eczacı çakallık yapmaya çalışmış fahiş fiyattan satmıştı ''80 TL'' Abdullah da internetin gözünü seveyim 40 TL ye aldım hepsiburadadan stoğumu yaptım demişti . Ki o zaman da...
  2. BatuhanKLC

Aboooo başlık ferfeci :eek: :ROFLMAO::ROFLMAO:
  3. BatuhanKLC

Sağlık çalışanı diyince akla doktordan başka meslek grubunun gelmemesi çok hoş :) Hemşiri- hemşiresi teknisyeni teknikeri , ebesi , biyomedikal mühendisleri . İlk defa doktorlar dışındaki diğer grup hiç aklın ucundan geçmeyen ECZACILARLA birlikte unutuldu . Bi garip oldum bak şimdi.
  4. BatuhanKLC

{BULUNDU} Annem için Lipiodol Ultra Fluid arıyoruz!

İyi niyetli olduğunu biliyorum , müdürler bile eczane üstüne çıkıp alıyorlar alacaklarını , imkanı yok malesef.
  5. BatuhanKLC

Normal şahsa verilemez , isteseniz de alamazsınız, gln üstünden alınmalı . Fayda sağlamaz . Depoyu aramak ya da üreticiye ulaşmak da fayda sağlamaz . Üretici doğrudan eczaneye dahi vermez .
  6. BatuhanKLC

1667319524 Yarın direk depo satın alma müdürleri ile görüşeceğim , şu an gördüm mesajı , Selçuk- Sancak - Hedef - Maden - Nevzat , hiçbirinde yok gözüküyor, büyük geçmiş olsun dostum . 1667319587 Sen kaliteli bir adamsın , iyi ki etiketlemişsin hayatta görmezdim.
  7. BatuhanKLC

Erkeklerde yüz cilt bakımı nasıl olmalı önerilerim :))

Kozmetikten ziyade dermokozmetik ürünlerini rafında bulundur , basit ama marka nemlendiricilere dehşet paralar vermektense kaliteli içerikli sıradan markalar daha çok memnun edecektir . Temizle koru nemlendir 2 parmak kuralına uy . Paraben sls , sl, aliminyum dan kaçın yeterli .
  8. BatuhanKLC

[Alexa ve Psikoloji] Antidepresanlar hakkındaki yanlış algılar

Tamam kardeşim sen haklısın .
  9. BatuhanKLC

Değerlendirmeye yanlış dememin sebebi de Dr. David amcam TR ye gelse bu değerlendirme 180 derece farklı olacaktır.
  10. BatuhanKLC

Yanlış forum yanlış başlık , hatta muhtemelen yanlış değerlendirme. Türkiye'de bu şekilde mi yürüdüğünü düşünüyorsunuz işlerin ? 3 yaşında çocuklara günde 3 mg risperidon kullandırıp ***** yapıyorlar. Sevgilisinden ayrılan 25 yaşındaki genç yakışıklı delikanlılar annesinin zoruyla gittiği...
  11. BatuhanKLC

saçlarımda kepek gibi sarı şeyler var kaşıyınca çıkıyor ve saç dökülüyor

Önerdiğim şampuanı deneyin belki 10 larca hastamı o şampuan ile tedavi ettim . Hatta o şampuanın az tatlısını böreğini yemedim. Düzgün uygulamak önemli.
  12. BatuhanKLC

Genel bilgi vereyim o zaman. Şampuanın içinde paraben , sülfat , tuz OLMAMALI . Bunlar saçlarımız için çok zararlı maddeler. Neredeyse tüm market şampuanlarında hepsi var. Olmayan ürünler orta seviye fiyat bandına sahip. Davines Purifying önerimdir , saçında kaşıntı ve kepek sorunu olanlara ...
  13. BatuhanKLC

Ketokonazol olacak etken maddesi. Ürünün adı farketmez o yüzden direk marka vermedim. Etken madde aynı olduğu sürece markasına takılma. 1619118369 Not bir Eczacı :D
  14. BatuhanKLC

En yakın eczaneye gidip durumu anlat. Muhtemelen Ketoral/ Konazol tarzı bir şampuan vercektir. Ücretleri cüzzi . Haftada maksimum 3 gün kullanacaksın ve her kafanı şampuanladığında 3 dakika masaj yapacaksın saçında bekleyecek şampuan. Cilt uzmanı yazmadan ödenmez , aile hekimliği veya sağlık...
Top Bottom