Bence doktora git bu forumda cildiye bilgisi olan kişilerin olacağını sanmıyorum.Bence kaşıdığın için derin dökülüyor.kepek şampuanı gibi şampuanlar kullandım kaşıyınca oluyor ve sürekli kaşıyorum istemsiz galiba son çare cildiye bilgisi olan varsa ya da aynı konudan muzdarip olan yazarsa güzel olur
En yakın eczaneye gidip durumu anlat. Muhtemelen Ketoral/ Konazol tarzı bir şampuan vercektir. Ücretleri cüzzi . Haftada maksimum 3 gün kullanacaksın ve her kafanı şampuanladığında 3 dakika masaj yapacaksın saçında bekleyecek şampuan. Cilt uzmanı yazmadan ödenmez , aile hekimliği veya sağlık ocağından yazdırsan bile reçetenle ücretli alırsın. Bu forumda her çeşit insan bulabilirsin. Yeterki yardımcı olmak istesinler. Tedaviyi 1.5 ay sürdür eğer olumlu sonuç alamazsan cildiyeye git.kepek şampuanı gibi şampuanlar kullandım kaşıyınca oluyor ve sürekli kaşıyorum istemsiz galiba son çare cildiye bilgisi olan varsa ya da aynı konudan muzdarip olan yazarsa güzel olur
ŞaşırdımEn yakın eczaneye gidip durumu anlat. Muhtemelen Ketoral/ Konazol tarzı bir şampuan vercektir. Ücretleri cüzzi . Haftada maksimum 3 gün kullanacaksın ve her kafanı şampuanladığında 3 dakika masaj yapacaksın saçında bekleyecek şampuan. Cilt uzmanı yazmadan ödenmez , aile hekimliği veya sağlık ocağından yazdırsan bile reçetenle ücretli alırsın. Bu forumda her çeşit insan bulabilirsin. Yeterki yardımcı olmak istesinler. Tedaviyi 1.5 ay sürdür eğer olumlu sonuç alamazsan cildiyeye git.
kepek şampuanı gibi şampuanlar kullandım kaşıyınca oluyor ve sürekli kaşıyorum istemsiz galiba son çare cildiye bilgisi olan varsa ya da aynı konudan muzdarip olan yazarsa güzel olur
Not bir EczacıŞaşırdım
seboreik-dermatit hastalığın adı bu ve bendede var geçmiş olsun berbat bir şey.kepek şampuanı gibi şampuanlar kullandım kaşıyınca oluyor ve sürekli kaşıyorum istemsiz galiba son çare cildiye bilgisi olan varsa ya da aynı konudan muzdarip olan yazarsa güzel olur
Ketoral kullanıyorum normal banyo yaparken tek yaptığım değişiklik ketoral kullanmak olduğu için faydası olmadı sanırımEn yakın eczaneye gidip durumu anlat. Muhtemelen Ketoral/ Konazol tarzı bir şampuan vercektir. Ücretleri cüzzi . Haftada maksimum 3 gün kullanacaksın ve her kafanı şampuanladığında 3 dakika masaj yapacaksın saçında bekleyecek şampuan. Cilt uzmanı yazmadan ödenmez , aile hekimliği veya sağlık ocağından yazdırsan bile reçetenle ücretli alırsın. Bu forumda her çeşit insan bulabilirsin. Yeterki yardımcı olmak istesinler. Tedaviyi 1.5 ay sürdür eğer olumlu sonuç alamazsan cildiyeye git.
İlk öncelikle Geçmiş olsun.Aynısı bende oldu hemen cildiyeye gittim,egzama varmış.Doktorun verdiği şampuanı haftada 3-4 kere kullanıyorum ve şu anlık bir sorun yok,kaşıntı geçiyor ama benim gibi üşenip kullanmamazlık yapma yoksa hemen aynı sorun oluyor.kepek şampuanı gibi şampuanlar kullandım kaşıyınca oluyor ve sürekli kaşıyorum istemsiz galiba son çare cildiye bilgisi olan varsa ya da aynı konudan muzdarip olan yazarsa güzel olur
Genel bilgi vereyim o zaman.Ketoral kullanıyorum normal banyo yaparken tek yaptığım değişiklik ketoral kullanmak olduğu için faydası olmadı sanırım