Arama sonuçları: *

• Users: Ben10
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

Kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kilo vermek istiyorum 110-120 kilo gibi bir kilom var(Bayadir tartilmadim). 1 sene önce diyetisyene gittim ve 3 ayda 12 kg gibi bir kilo verdim ve 2 haneli sayılara düşmüştüm sonra diyetisyeni bırakınca tekrar kilo aldım ve artık kilo vermek...
  2. B

Ayak burkması nasıl iyileşir

Eyvallah hocam tavsiye için paça çorbası hiç sevmiyorum kemik içmeye çalışırım teşekkür ettim
  3. B

Hocam hafif değildi sanki bide kiloluyum ben bı anda yere yapıştım yan döndü ayak
  4. B

Yanıtın için teşekkür ederim.
  5. B

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir maç esnasında denge kaybı sonucu dengemi bozarak ayağımı burktum röntgen çekildi bişey yok dendi ilk hafta krem ve bandajla gezdim sonra çıkardım üstüne oturunca falan ayağımın üstü acıyor hala ve şişlik var hafif tam olarak ne zaman ve nasıl geçer...
  6. B

Halüsilasyon gördüm!

korkmayın sadece en erken tarihte hastaneye gidin hiç bir şey olmaz
  7. B

Halüsilasyon gördüm!

annenizle konuşmaya utanıyorsanız işiniz zor ben söyliyim bi 10 yıl daha geçer böyle hayali arkadaşın tarçınla takılırsın bi ömür boyu eğer annenle konuşmaya utanırsan
  8. B

Halüsilasyon gördüm!

halüsinasyon genelde ilaçların yan etkisi veya aşırı uykusuzlukta olan bir şey diye biliyorum veya hastalıklarda sen bi görün en erken tarihte içini rahatlat
  9. B

Halüsilasyon gördüm!

dostum psikolojik hastalıkların varsa inşallah yoktur belkide belirti gösteriyordur doktora git bir şey varsada erken teşhis koysunlar
  10. B

Halüsilasyon gördüm!

annenle konuş git bi doktora çözülür zaten bir şey olmaz için rahatlar en azından
  11. B

Halüsilasyon gördüm!

tıpta utanma olmaz eğer endişeleniyorsan konuş annenle annenle konuşmayıp kimle konuşucaksın daha yaşın küçük travma olabilir erkenden çöz gitsin bence kendi fikrim
  12. B

Köpek parmağıma kafa attı

ateşiniz çok çıkarsa bi denemenizi öneririm eğer içmeye dayanamam derseniz sirkeli suya bez koyup başınıza koyabilirsiniz tıpta bir açıklaması var mı bilmiyorum ama sirkeli bezi alnınıza koyunca geçiyor
  13. B

Köpek parmağıma kafa attı

sirke gerçekten iğrenç bir şey her ateşlendiğimde annem 1 kaşık sirke içiriyordu veya sirkeli bez koyuyordu başıma çok iyi geliyordu ama öyle bir mide bulandırıcı ki son çözüm olarak uyguluyordum
  14. B

Derimi tırnaklarımla dökebiliyorum

Bı keseyi deneyin bence hocam maksimum 1-2 saatiniz gider ekstradan ferahlarsiniz
  15. B

Derimi tırnaklarımla dökebiliyorum

Hocam belki bir ihtimal bu işlerde bı fikrim yok ama hamamda kese attırmak etkili gelebilir kendi fikrim
  16. B

169 Boyum 180 olur mu ?

Millet 14te 1.84 ben 16 hatta 17yi yariladim 1.67 falanim 😭
Top Bottom