Neler Yeni

Ayak burkması nasıl iyileşir

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce bir maç esnasında denge kaybı sonucu dengemi bozarak ayağımı burktum röntgen çekildi bişey yok dendi ilk hafta krem ve bandajla gezdim sonra çıkardım üstüne oturunca falan ayağımın üstü acıyor hala ve şişlik var hafif tam olarak ne zaman ve nasıl geçer tavsiyelerinizi bekliyorum

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
büyüyünce geçer

BabaVoss7

80+ Silver
bünyeye bağlı tabi. ama burkulmayla ayaklarımın maalesef içinden geçmiş biri olarak diyebilirimki sancıları 2 aya kadar gidebiliyor. bi ay sonunda hafif bişeyse geçer.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bünyeye bağlı tabi. ama burkulmayla ayaklarımın maalesef içinden geçmiş biri olarak diyebilirimki sancıları 2 aya kadar gidebiliyor. bi ay sonunda hafif bişeyse geçer.
Hocam hafif değildi sanki bide kiloluyum ben bı anda yere yapıştım yan döndü ayak

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Enes
belki dediğim klasik gelir ama haftada 2 kez kemik yada paça çorbası iç. bi de ben arada kolajen takviyesi alıyordum danone bi ara üretiyordu bulursan al. faydasını göreceksin

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belki dediğim klasik gelir ama haftada 2 kez kemik yada paça çorbası iç. bi de ben arada kolajen takviyesi alıyordum danone bi ara üretiyordu bulursan al. faydasını göreceksin
Eyvallah hocam tavsiye için paça çorbası hiç sevmiyorum kemik içmeye çalışırım teşekkür ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,342
Üyeler
164,654
Son üye
Batu82719
Top Bottom