Neler Yeni

Derimi tırnaklarımla dökebiliyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Başta takmadım ve başta daha çok oluyordu. Tırnağımla boynuma ve omuz arkası, sırt tarafına kazıma hareketi yaptığımda hissedilir bir şekilde deri gibi bir şey geliyor. Heralde deridir yani.
Bildiğiniz deri soyuluyor. Gözle görülmüyor ama tırnakla kazıma hareketi yapınca elime bir şey geliyor gibi oluyor.
İnternette arattım da bulamadım.
Doktor demeyin, biliyoruz. Fikir almak için soruyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Başta takmadım ve başta daha çok oluyordu. Tırnağımla boynuma ve omuz arkası, sırt tarafına kazıma hareketi yaptığımda hissedilir bir şekilde deri gibi bir şey geliyor. Heralde deridir yani.
Bildiğiniz deri soyuluyor. Gözle görülmüyor ama tırnakla kazıma hareketi yapınca elime bir şey geliyor gibi oluyor.
Hocam belki bir ihtimal bu işlerde bı fikrim yok ama hamamda kese attırmak etkili gelebilir kendi fikrim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belki bir ihtimal bu işlerde bı fikrim yok ama hamamda kese attırmak etkili gelebilir kendi fikrim
Neden ki? Her gün yıkanıyorum bu arada. Baya zamandır ara ara böyle elime deri gibi bir şey geliyor.

Beyaz/sarımtırak bir şey geliyorsa kirdir o yazın çok terlediğin için olur sık duş al geçer
Screenshot_2023-08-15-18-33-22-22_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Benim de elimde olmaya başladım neden bilmiyorum.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Kirlenmişsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular