Arama sonuçları: *

• Users: Clayz
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Clayz

Dişçi Masrafı Kaç K Tutar

avrupadayım hocam ama ıstersen yınede onerbılırsın bı bakarım bakmaktan zarar gelmez
  2. Clayz

100 olma ıhtıamlı yoktur hocam teyzem zırkonyum yaptırdı 100 bıle degıldı 1733482445 mantıklı evet
  3. Clayz

50k da kurtarmaz gıbı neyse tesekkur ederım bılgılendırme ıcın
  4. Clayz

50k yı bulur galıba
  5. Clayz

dogrudur pekı sence agızdan duz bır fıyat soylesen ne olurdu :D
  6. Clayz

Aranızda aynı sorunları yasıyan yada dıscı varsa cevaplarsa sevınırım :D dıslerımde toplamda 6 tane curuk var dıs taslarım var dıslerım yamuk yanı telde ıstıyor ayrıca dıs beyazlatma lazım buyuk ıhtımalle aryıca 2*3 tanede dısım kırık dolgu ıle kırık yerlerın tamamlanması lazıma galıba yok...
  7. Clayz

Su Cıcegı İzi Kalıcı Mı ?

dırek bır ozel dermatolog klınınıge mı gorunmek daha kolay olur yoksa cıldıye doktoruna gıtmekmı baya yardımcı oldu tesekkurler 1733348025 evde yapılıp alıncak bır rısk degıl gıbı uzmana gorunmekte fayda var tesekkur ederım bu arada
  8. Clayz

Su Cıcegı İzi Kalıcı Mı ?

Dostlar selamlar kucuklukte herkesın gecırdıgı gıbı su cıcegı gecırdım fakat fotograftakı gıbı ''fotograftakı ben degılım'' baska bır forumdan aldım aynı sekılde burun kısmımda 1 tane boyle cukur gıbı ız var cıdden sınırımı bozuyor bazıları kalıcıdır bazıları fondoten bas gec demıs ama teknolojı...
  9. Clayz

Su Çicegı İzi Kalıcı mı ?

Dostlar selamlar kucuklukte herkesın gecırdıgı gıbı su cıcegı gecırdım fakat fotograftakı gıbı ''fotograftakı ben degılım'' baska bır forumdan aldım aynı sekılde burun kısmımda 1 tane boyle cukur gıbı ız var cıdden sınırımı bozuyor bazıları kalıcıdır bazıları fondoten bas gec demıs ama...
  10. Clayz

Röntgende böbrekte 3 tane leke çıktı

anladım gecmıs olsun hocam tekrardan
  11. Clayz

Erkeklik Hormonunu Nasıl Yükseltirim?

soyle soylıyım yuzyuze bır okul hayatım yok 2-3 tane arkadasım var aydan aya ya gorusurum ya gorusmem evde sadece annem babam var senınde yazdıgın gıbı bende onlarla cok muhabbete gırmem tanıdıgım aslında cok ınsan var ama arkadasım bıle degıl hepsı cok farklı bana yakın bıle gelmıyo yanı...
  12. Clayz

Boy uzatmak için ne yapabilirim al

cogunlukla genetık hocam yok sut ıc vesaıre onlarında onemı var ama onlar yuzde 20 genetık yuzde 80 cok sıkıntı etme kafana cok takarsan ılerıde ıstersen amelıyat olursun ama sahsen gerek yok
  13. Clayz

Ön çapraz bağ ameliyatı msü veya polisliğe engel mi

cok yuksek ıhtımalle olur hocam tanıdıgın varsa bısıler deneyebılırsın :D
  14. Clayz

kan grubum değişmiş kanser belirtisi olabilir mi?

forumdan gelen cevaplarla sadece ıcını rahatlatırsın ya da ıcını karartırsın acılınden bır hekıme muane ol
  15. Clayz

13 yaşında bıyıkları mı jiletle aldım zararı olur mu

makına varsa bırdaha onla alırsın
  16. Clayz

Boyum çok kısa uzarmıyım ?

1.70 cıvarı olursun yınede doktora danısmak daha faydalı egzantrık bır boy artısıda olabılır olmayadabılır
  17. Clayz

Erkekte kalça sorunu

18. Clayz

Skolyoz mu Duruş Bozukluğu mu

skolyoz varsada asırı derecede degıl onu kesın soylıyeyım yınede bır doktora gorunmekte fayda var
  19. Clayz

Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

sıra ne kadar bekledın hocam ayrıyetten nefes alma sıkıntın vesaıre olmak zorundamı yoksa dırek ben estetık gorusunu begenmıyorum dedın dıye hemen oluyor mu
  20. Clayz

Röntgende böbrekte 3 tane leke çıktı

hocam son durum ne ?
Top Bottom