Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Göz numarasi 1 ayda ne kadar büyür ?

Bro optisyen mezunu olarak söylüyorum hiçbir optik eğer ki elinde hazır yapılmış aynı numaralara sahip bir gözlük yoksa ki yoktur deneme şansın imkansız. Gözlükler genelde sipariş üzerine hazırlanıyor. Çok çok şanslı olmalısın ki o adam aynı dioptri değerlerine sahip birine gözlük hazırlayacak...
  2. Dontaçhi

Gece Gelen Diş Ağrısı..

Eczaneden Dişinol al sür düzelmezse doktor yolu gözüküyor
  3. Dontaçhi

Bacağım delindi kimseye söyleyemiyorum ne yapmalıyım

Bacağına giren demir kemiğini çatlatmış veya kırmış olabilir, Sinirlere zarar vermiş olabilir hissizleşme o yüzden bile olabilir. Bacağını kaybetmene ya da tamamen hissini kaybetmesine kadar yolu var bunun. Bacağına giren demir paslıysa zaten tetenoz olman lazım bir kere.. Anan baban kızacak...
  4. Dontaçhi

Sizce anneme neden böyle olmuştur?

Tansiyon Kan şekeri Baş dönmesi Migren Çoğu sebep olabilir değerlerine dahiliyeye gidip baktırırsa net bişey söylerler
  5. Dontaçhi

Kol kılı uzatma acil (erkeklik gg)

Al jiletle full hepsini uzarlar yavaş yavaş
  6. Dontaçhi

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

aynen öyle bildiğimiz doğal hakiki zeytinyağı
  7. Dontaçhi

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Hastanede Staj yaparken Endoskopi bölümünde de çalışmıştım. Konuyla çok alakası bilgisi olmayan insanlar asitli şeyler önermişler ancak asitli şeyler ishale iyi gelir. Asitli şeyler tüketirseniz muhtemelen daha kötü olacaktır. Yani ek bilgi olarak İshaliniz varken kutu kola veya muz gibi...
  8. Dontaçhi

Diş teli takıldı bilmem gerekenler

Diş doktorunun bunları sana anlatması gerekiyordu. En ufak bir dolgu tedavisinde dahi neye dikkat etmeniz gerektiğini söylüyorlar.
  9. Dontaçhi

Horlama sesinden uyuyamıyorum

aç kulaklıkta son ses bi efkar playlist hayaller kurarak uykuya dalmaya çalış eğer sessiz hayal kurarken hala heumrage kükremesi duyuyorsan biraz mırıldanarak kimsenin duymayacağı ama kendi kulaklarının duyacağı şekilde düşün o hayalleri müzik+hayal kurma işe yarıyor genelde bir de kükremeyi çok...
  10. Dontaçhi

Su yüzünden zehirlendim

Geçmiş olsun
  11. Dontaçhi

Gözlük mü daha iyi lens mi?

Gözün eğer ameliyat olmaya uygun değilse ameliyat olamazsın. Ayrıca ameliyattan sonra %100 bir garantisi yok kusurunun tamamen kapanacağına dair gene numara büyümesi olabilir.
  12. Dontaçhi

Gözlük mü daha iyi lens mi?

1-2 gün lens ile uyursan hiçbir şey olmaz. Yanlış bilinen bir şey bu. Tek sorun sabah lensleri unutup gözlerini ovalarsan lens göz arkasına kayabiliyor bu da cerrahi bir işlemle çıkarılıyor bildiğim kadarıyla. Tabi bir de lensin kuruma gibi bir olayı da var. Lensle yatma ölürsün'e kadar giden...
  13. Dontaçhi

Çinde Yeni Virüs Çıktı

yeter artık
  14. Dontaçhi

0.75 numara miyopum geçer mi ?

Tabi hocam olur bulursan atarsın bakarız
  15. Dontaçhi

0.75 numara miyopum geçer mi ?

Bu ay Göz ölçüm bölümünde Stajyer olarak çalışıyorum Göz ölçüm kağıdınız var mı hocam yanınızda attınız mı yoksa?
  16. Dontaçhi

Omicron Varyantından korkuyorum...

@Loxerith Bir şey olmaz der Birkaç ay sonra enis cherryson ;
  17. Dontaçhi

Kilo almama bugu buldum

Hocam maalesef Oruç apk yaptığımda simülasyon hata veriyor ama belli başlı buglar var onlarla halledebilirsiniz.
  18. Dontaçhi

Saçımı Nasıl uzatabilirim :(

Dostum aslında arkadaşlar haklı. Saçı besleyici şeyler kullanabilirsin belki fakat önermem. Doğal şekilde uzaması her zaman daha iyidir. Bekleyeceksin başka pek bir çaresi yok. Eğer gerçekten saçın normal bir insana göre çok çok yavaş uzuyorsa bunun için doktora vs. görünebilirsin o seni...
  19. Dontaçhi

bir ayak 9 ay da kaç cm büyür

Eed
  20. Dontaçhi

bir ayak 9 ay da kaç cm büyür

😋 şimdi efenim bu kişiden kişiye değişen bir olay. Kişi büyüme çağını geçtiyse o saatten sonra büyüme beklenmez. ( Sağlık okuyorum ordan bilgiliyim yanlış anlamayın )
Geri