Gözlük mü daha iyi lens mi?

Lens kullanırsan göz sağlıgın için çok fazla şeye dikkat mesela etmen gerekiyor en basitinden toz bile büyük sorunlara yol açabiliyor ama gözlükte sil tak bide elinle düzelt arada bu kadar bende gözlük kullanıyorum bide senin numara baya büyük acil bisi oldugunda lens leri takana kadar ooooooo(örnek)
o da doğru hocam arkadaşın dediği gibi göz çizdirmek iyi olur gibi, ama ameliyat fiyatları nasıl olur bilmiyorum doktora sorucam en yakın zamanda

lens iyidir, 3 yildir lens kullaniyorum. ilk baslarda yaptigim en buyuk hata lensi cikarmadan 40-50 gün takmıştım. artik gozumde kuruluk var 8-12 saatten fazla takamiyorum. Gozluk daha rahat aslinda ama kışın buharı yazın teri aşırı sinir bozucu oluyor.

göz çizdirme ameliyatı 3k diyor şimdi de anlamadım ben
daha önce çizdiren var mı ya ücret konusunda beni bi aydınlatsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden hocam çizdirmek çok mantıklı bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zararı mı var ki
Işığa hassas oluyorsun biraz daha. Göz derecesi 22-23 yaşına kadar ilerleyebiliyor bunu söylemeden yapan kişiye çok güvenilmez.

o da doğru hocam arkadaşın dediği gibi göz çizdirmek iyi olur gibi, ama ameliyat fiyatları nasıl olur bilmiyorum doktora sorucam en yakın zamanda
Göz çizdirmek iyi olur gibi ama fiyatan önce o ameliyatı yapan doktor önemli fiyatları öyle uçuk degil genllikle ameliyat olmaya karar verirseniz gerçekten iyi bi araştıma yapın yada bi süre gözlük kullanın belki kendinize yakıştırırsınız ertelersiniz ameliyat işini

Göz çizdirmek iyi olur gibi ama fiyatan önce o ameliyatı yapan doktor önemli fiyatları öyle uçuk degil genllikle ameliyat olmaya karar verirseniz gerçekten iyi bi araştıma yapın yada bi süre gözlük kullanın belki kendinize yakıştırırsınız ertelersiniz ameliyat işini
hocam 10 yıldır gözlük kullanıyorum zaten bana yakışıyo mu umrumda değil artık bi tık sıkıldım gerçekten ağırlığı bile rahatsız ediyor :(

hocam 10 yıldır gözlük kullanıyorum zaten bana yakışıyo mu umrumda değil artık bi tık sıkıldım gerçekten ağırlığı bile rahatsız ediyor :(
he ben yeni gözlük alıyorsun sandım pardon ameliyat zamanı gelmiş gibi cidden iyi fiyat düzgün bi doktor olunca bence olun

kendine yakışan gözlük bulursan al yoksa lens
ağırlığından söz etmişsiniz görmedim

güneş gözlüğü tasarımında numaralı gözlükler var mı la böyle rayban falan :D dışarda dolaşırken çok iyi gözükür

Lens her türlü daha iyidir. Çıkar tak alışınca çok daha konforlu olacaktır. Güneş gözlüğü ile normal gözlük taşımaktan çıldırmıştım bir ara. Güneş gözlüğü kapağı da olan gözlükler, amca gözlüğü gibi olduğu için çok kötü görünüyor. Fakat lens pahalı gelecektir. Bir de malum sağ sol göz derecesi farklı olunca karıştırmamak lazım falan :D

Lens her türlü daha iyidir. Çıkar tak alışınca çok daha konforlu olacaktır. Güneş gözlüğü ile normal gözlük taşımaktan çıldırmıştım bir ara. Güneş gözlüğü kapağı da olan gözlükler, amca gözlüğü gibi olduğu için çok kötü görünüyor. Fakat lens pahalı gelecektir. Bir de malum sağ sol göz derecesi farklı olunca karıştırmamak lazım falan :D
hocam bi anda vazgeçtim :ASdAS ameliyat olmaya karar verdim, parasını bulunca direkt olucam direkt hiç bi derdim kalmıcak cillop gibi

1-2 gün lens ile uyursan hiçbir şey olmaz. Yanlış bilinen bir şey bu. Tek sorun sabah lensleri unutup gözlerini ovalarsan lens göz arkasına kayabiliyor bu da cerrahi bir işlemle çıkarılıyor bildiğim kadarıyla. Tabi bir de lensin kuruma gibi bir olayı da var.
Lensle yatma ölürsün'e kadar giden kulaktan dolma bir bilgi kirliliği var.

Fakat zaten şöyle bir şey var 24 saat lens kullanmayı önermiyorum ki zaten belli bir süre sonra lens kuruduğunda gözlerinizi acıtmaya başlar. Gene bir süre gözlük kullanabilirsiniz en azından gözünüz lense tamamen alışana kadar.
Eğer 6 ayda bir 500 TL veririm diyorsanız denenilir. En kötü ihtimalle tek kullanımlık lensler var onlardan alın 1 hafta götürecek şekilde ilk 1 hafta deneyin kendinizi eğer rahat ediyorsanız kullanabilecek gibiyseniz alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,810
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri